Gigi Becali pune presiune pe jucătorii FCSB. „Dacă și cu Voluntari avem emoții, înseamnă că trebuie să ne strângem lucrurile și să plecăm acasă”

Sorin Barbu 11.05.2022, 11:37
Gigi Becali pune presiune pe jucătorii FCSB. „Dacă și cu Voluntari avem emoții, înseamnă că trebuie să ne strângem lucrurile și să plecăm acasă”

Gigi Becali speră că FCSB va câștiga în sfârșit campionatul după șase ani „de secetă”. Până la finalul play-off-ului mai sunt două partide, iar pentru ca duelul cu CFR Cluj să se dispute „cu titlul pe masă”, trupa lui Toni Petrea trebuie să câștige confruntarea cu FC Voluntari. Omul de afaceri spune că nu are nicio emoție și este convins că jucătorii lui se vor impune sâmbătă.

Gigi Becali nu are nicio emoție înaintea partidei cu FC Voluntari

Lupta pentru titlu în Liga 1 este foarte încinsă. CFR Cluj are 54 de puncte, iar pe locul doi cu 52 de puncte se află FCSB. Până la finalul competiției mai sunt doar două etape. Sâmbătă, trupa lui Toni Petrea înfruntă FC Voluntari, într-un meci găzduit de „Arena Națională”. Dacă FCSB nu câștigă partida, iar CFR Cluj se impune în fața Universității Craiova, lupta pentru titlu este terminată. Gigi Becali este convins că nu vor fi probleme și că FCSB va câștiga cele trei puncte.

„Hai, mă, ce emoții să am!? Dacă și cu Voluntari avem emoții, înseamnă că trebuie să ne strângem lucrurile și să plecăm acasă! Cum să am emoții cu Voluntari, cu câteva zile înainte. Poate, în timpul meciului să fie, dar, nu cred!”, a spus Gigi Becali pentru Antena Sport.

Gigi Becali este convins că FCSB va câștiga meciul cu FC Voluntari.  Primăria din acest oraș este condusă de finul său.

Oficialii FCSB au și altă grijă înaintea meciului cu FC Voluntari. Trei jucători nu vor juca în confruntarea cu CFR Cluj, dacă primesc cartonașul galben sâmbătă. Este vorba de trei piese foarte importante:  Risto Radunovic, Florin Tănase și Octavian Popescu.

Mihai Stoica, apel disperat pentru fanii FCSB

Mihai Stoica nu este foarte încântat că jucătorii și fanii vorbesc foarte mult de meciul cu CFR Cluj, uitând parcă de confruntarea de etapa următoare, cu echipa antrenată de Liviu Ciobotariu.

„Vă rog să nu mă mai disperați cu meciul din ultima etapă, pentru că noi avem meci SÂMBĂTĂ cu VOLUNTARI, echipă cu care, în sezonul ăsta, am făcut un egal și am fost la câteva secunde (sau milimetri) să-l facem pe al doilea.

Așteptăm toți steliștii adevărați pe Arena Națională. Avem nevoie de voi ca să trecem pe locul 1 prima oară în sezonul ăsta. Chiar dacă va fi pentru o zi. Deocamdată. Fără victorie sâmbătă nu va mai fi nicio finală…”, a transmis managerul general al FCSB pe contul său de Facebook.

Ce meciuri mai sunt de disputat în play-off

Etapa a 9-a
CFR Cluj – Universitatea Craiova
Farul – FC Argeş
FC Voluntari – FCSB

Etapa a 10-a
FCSB – CFR Cluj
Universitatea Craiova – Farul
FC Argeş – FC Voluntari

Urmăriți Impact.ro și pe