Gigi Becali reacționează după meciul cu 12 goluri Topola – FCSB. Jucătorul care se pregătește de transfer

Gigi Becali reacționează după meciul cu 12 goluri Topola - FCSB. Jucătorul care se pregătește de transfer

A fost un meci nebun joi seară, în Serbia. 12 goluri s-au marcat în Backa Topola – FCSB, în turul 2 preliminar al Europa League. FCSB a obținut o calificare dramatică în turul următor, iar acum Gigi Becali reacționează după victorie. Se pregătește un transfer important.

Gigi Becali reacționează după meciul cu 12 goluri Topola – FCSB

Nu mai puțin de 12 goluri s-au marcat în 120 de minute în Backa Topola – FCSB, meci din turul 2 preliminar al Europa League. A fost 4-4 după 90 de minute și 6-6 după cele două reprize de prelungiri. Calificarea s-a decis la loviturile de departajare, acolo unde debutantul Răzvan Ducan, un jucător de doar 19 ani, a reușit să apere o lovitură, în timp ce coechipierii săi au fructificat toate șansele. Cu scorul de 11-10 după loviturile de departajare, FCSB s-a calificat în turul 3 preliminar al Europa League, unde o va întâlni pe Slovan Liberec.

FCSB a fost decimată de coronavirus înaintea meciului din Serbia, având doar 14 jucători valizi. Pentru că situația este în continuare critică, iar următorul meci european bate la ușă, Gigi Becali s-a gândit să acționeze rapid pentru ca echipa să nu aibă de suferit. Cum Bogdan Planic a părăsit echipa încă din primăvara acestui an, iar Iulian Cristea şi Andrei Miron se află pe lista jucătorilor infectaţi cu COVID-19, FCSB nu are un fundaş central de bază în lot. Așa că patronul Gigi Becali acționează rapid după meciul din Serbia. Gigi Becali insistă pentru aducerea fundașului central spaniol Carlos Hernandez, de la Oviedo. A făcut și o ofertă de nerefuzat la nivelul ligii secunde spaniole, după cum a scris presa din Spania.

Negocieri intense pentru transferul lui Carlos Hernandez

Presa din Spania informează că oficialii celor de la FCSB duc tratative cu cei de la Oviedo pentru a-i convinge să-l lase pe Carlos Hernandez să plece liber de contract, făcând o ofertă de nerefuzat.

„Oferta românilor pentru Carlos este ameţitoare, iar dorinţa jucătorului este clară. Fotbalistul vrea să o accepte” , au scris jurnaliștii spanioli.

Născut la 15 septembrie 1990, Carlos Hernandez s-a născut la Jaen, în Spania. Are 221 de meciuri în liga secundă din Spania și 18 goluri marcate. În cariera sa a mai jucat pentru Sabadell, Lugo, Real Jaen şi Real Zaragoza.

La Oviedo, Carlos Hernandez a strâns 95 de meciuri şi 10 goluri marcate, iar în stagiunea trecută a fost printre cei mai buni apărători ai campionatului. Carlos Hernandez a bifat 30 de meciuri pentru Real Oviedo, ceea ce înseamnă un total de 2.686 de minute.

475.000 de euro este cotat de piață a lui Carlos Hernandez, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Până la meciul cu Slovan Liberec, programat joi, 24 septembrie, la Giurgiu, FCSB va juca în Liga 1, cu nou-promovata FC Argeș, duminică, 20 septembrie, de la ora 21:30.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI