Mihai Stoica, depistat cu COVID-19! Care este starea lui de sănătate acum. Detalii de ultimă oră

Marian Cărăvan 16.09.2020, 17:19
Mihai Stoica, depistat cu COVID-19! Care este starea lui de sănătate acum. Detalii de ultimă oră

FCSB se confruntă cu o situație neplăcută înaintea meciului de Europa League, cu Backa Topola. Mai mulți membri ai staff-ului au fost testați pozitiv cu noul virus. Și Mihai Stoica a fost depistat cu COVID-19, informație pe care Impact.ro v-a prezentat-o încă de marți.

Mihai Stoica, depistat cu COVID-19. Nu a făcut deplasarea în Serbia

Mihai Stoica, directorul sportiv neoficial al celor de la FCSB, a fost depistat cu COVID-19. Acesta nu a făcut deplasarea în Serbia, pentru meciul pe care FCSB îl dispută mâine seară în turul 2 preliminar al Europa League. Mai multe surse din cadrul clubului patronat de Gigi Becali au confirmat informația conform căreia Mihai Stoica a fost depistat cu COVID-19, anunță GSP.

Reprezentantul FCSB a fost testat pozitiv marți, 8 septembrie, alături de antrenorul cu portarii Marius Popa și de kinetoterapeutul Ovidiu Kurti. El nu a mai mers de pe 10 septembrie la baza de pregătire a echipei antrenate de Toni Petrea. Cum Mihai Stoica nu figurează în actele clubului ca angajat, FCSB nu avea obligația să anunțe la LPF testarea pozitivă a acestuia. La FCSB sunt momentan 13 cazuri de coronavirus: Ovidiu Kurti (kinetoterapeut), Marius Popa (antrenor de portari), Andrei Miron (fundaș central), Toni Petrea (antrenor principal), Thomas Neubert (preparator fizic), Horea Codorean (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video), Marius Ianuli (team-manager), Mihai Stoica (director sportiv) și trei jucători depistați pozitiv în cursul zilei de miercuri.

Deocamdată nu se cunosc detalii despre starea de sănătate a lui Mihai Stoica.

Bogdan Argeș Vintilă revine pe banca tehnică a celor de la FCSB

Revine Bogdan Argeș Vintilă pe banca tehnică

Situația critică de la FCSB aduce cu sine un scenariu pe care nimeni nu-l credea posibil. În aceste condiții, fanii vor avea o surpriză imensă. Pe banca FCSB ar putea reveni, cel puțin pentru partida din Serbia, fostul antrenor, Bogdan Argeș Vintilă, trimis de Becali la echipa secundă. Aceasta deoarece Mihai Pintilii, care va sta și el pe bancă la meciul cu Backa Topola, nu are licență PRO, obligatorie pentru competițiile internaționale.

FCSB forțează accederea în faza următoare a Europa League. După ce au trecut în primul tur preliminar de FC Shirak, cu 3-0, într-un meci disputat pe Arena Națională, roș-albaștrii vor juca joi, 17 septembrie, de la ora 22:00, în deplasare cu Backa Topola, formație din Serbia finanțată de Guvernul de la Budapesta. Meciul va avea loc pe stadionul din Senta.

În luna august, la FCSB au fost semnalate primele cazuri de infectare cu noul virus: Toma Niga, Răzvan Udrea, Alexandru Pantea și Gabriel Simion.

„Cine are COVID-19 să se ducă la spital, cine e sănătos să joace fotbal. Ce facem acum? Ne speriem de virus? Trebuie să jucăm. Copiii ăștia sunt cuminți, au stat în cantonament și tot au luat”, spunea Gigi Becali, pentru Digi Sport, în luna august.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe