Gigi Becali reacționează după ce s-a aflat că finul Mirel Rădoi are Covid. Condiția pusă ca să-i trimită medicamente

Nicu Stan 16.03.2021, 15:34
Gigi Becali reacționează după ce s-a aflat că finul Mirel Rădoi are Covid. Condiția pusă ca să-i trimită medicamente

Gigi Becali reacționează după ce s-a aflat că finul Mirel Rădoi are Covid. Condiția pusă ca să-i trimită medicamente. Se cunoaște faptul că Gigi Becali a vindecat mai mulți oameni din fobal de coronavirus, însă lui Mirel Rădoi i-a pus o condiție.

Gigi Becali are o singură condiție pentru a-i da lui Mirel Rădoi medicamente împotriva coronavirusului. Care este aceasta

Gigi Becali a reacționat după ce s-a aflat că finul său, Mirel Rădoi, a fost depistat pozitiv la coronavirus. Astfel, Gigi Becali, care a vindecat mai mulți oameni din fotobal de covid, i-a pus o condiție lui Mirel Rădoi pentru a-i trimite medicamentele necesare vindecării.

Patronul FCSB, Gigi Becali, nu face o tragedie din faptul că selecționerul naționalei, Mirel Rădoi, are coronavirus. Latifundiarul din Pipera le-a trimis multor apropiați, din proprie initiativă, medicamente importate de el însuși din afara țării pentru tratarea Covid.

Mirel Radoi are coronavirus
Mirel Radoi are coronavirus

Gigi Becali, relaxat când vine vorba de tratarea coronavirusului

Tocmai de aceea este extrem de relaxat când vine vorba de starea de sănătate a finului său, selecționerul României. Astfel, Gigi Becali a declarat că îi va trimite medicamente, doar dacă acesta îi va solicita asta.

Nu am văzut, nu știu nimic. Habar nu am. Și ce mare scofală? E Covid! Asta e. Au mai făcut și alții. Dacă mă sună și îmi cere medicamente, îi trimit. Dar dacă nu m-a sunat… Dacă voia, mă suna”, a declarat Gigi Becali, potrivit playsport.ro.

Anunțul lui Mirel Rădoi după ce a fost depistat poztiv la coronavirus

De asemenea, Situația medicală a selecționerului Mirel Rădoi nu permite organizarea conferinței de presă, așa cum era prevăzut să se întâmple miercuri, în contextul pandemiei.

Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieșit pozitiv. Nu am simptome acum. Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor”, a declarat Mirel Rădoi, conform frf.ro.

Iată programul complet al tricolorilor din luna martie:

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45
28 martie: România – Germania, ora 21:45
31 martie: Armenia – România, ora 19:00
Pentru cele 3 partide, selecționerul Mirel Rădoi a trimis 22 de convocări preliminare pentru fotbaliști de la cluburi din afara României. Iată care sunt „stranierii” chemați:
PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2 selecții /0 goluri), Ionuț Radu (Inter Milan/Italia, 0 selecții /0 goluri);

FUNDAȘI: Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 3/0), Bogdan Țîru (Jagiellonia/Polonia, 2/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Dragoș Grigore (Ludogoreț/Bulgaria, 38/1), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 7/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 5/0);

MIJLOCAȘI: Sergiu Hanca (KS Cracovia/Polonia, 5/0), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Alexandru Băluță (Akademia Puskas/Ungaria, 7/1), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1);

ATACANȚI: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 40/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 20/8).

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe