Gigi Becali pune presiune pe căpitanul Florin Tănase! „La FCSB nu e loc de jumătăți de măsură”

Sorin Barbu 04.02.2022, 16:48
Gigi Becali pune presiune pe căpitanul Florin Tănase! „La FCSB nu e loc de jumătăți de măsură”

Gigi Becali nu a renunțat la gândul de a câștiga titlul după șase ani de secetă. L-a cumpărat pe Malcom Edjouma de la FC Botoșani și negociază pentru fundașul Dawa, tot de la formația moldoveană, dar și pentru David Miculescu, de la UTA, un atacant pentru care este gata să plătească jumătate de milion de euro. În plus, Florin Tănase a ratat transferul în Emirate, iar patronul speră ca atacantul să-și regăsească pofta de gol.

Gigi Becali, încurajări pentru Florin Tănase

Florin Tănase este cel mai bun marcator al formației FCSB. În acest campionat a semnat nouă reușite, dar și trei pase decisive, dar de trei partide nu a găsește drumul spre gol. În cele două confruntări din acest an nu a jucat deloc grozav și nu a rămas până la final pe teren, semn că patronul nu a fost mulțumit de el. În partida cu CFR Cluj a fost înlocuit în minutul 87, iar în duelul cu Dinamo a fost schimbat la pauză, deși echipa lui Toni Petrea conducea.

Evoluțiile mai slabe au fost puse pe seama faptului că atacantul nu este concentrat la joc, fiind cu gândul la oferta de la Al Nasr-Dubai. Arabii au oferit 2,7 milioane, iar Gigi Becali a vrut 3 milioane și s-a tot discutat, pe această temă, până s-a închis perioada de transferuri din Emiratele Arabe Unite.

În aceste condiții, Florin Tănase are șanse mici să mai plece în străinătate, așa că ar putea rămâne la FCSB până la finalul campionatului. Gigi Becali a încercat să-l încurajeze și i-a transmis că se bazează pe el.

„Ei, Florin este prietenul meu iar el știe asta. Eu îl mai cert, îl mai laud, avem o relație special, este prietenul meu. Este un jucător de bază la noi, i-am și spus. Nu este o problemă că Tănase nu a plecat. Are un salariu foarte bun aici. Dacă se va întâmpla la vară, vom vedea.

Eu mai zis așa de unu sau de alt jucător, dar toată lumea trebuie să înțeleagă că la FCSB nu e loc de jumătăți de măsură, indiferent de meci, adversar sau competiție”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

Gigi Becali, adevărul despre negocierile cu David Miculescu

Chiar dacă Florin Tănase nu a plecat, Gigi Becali mai vrea un atacant și negociază pentru David Miculescu, un jucător care a marcat pentru UTA 6 goluri în 22 de etape din acest campionat.

„Mai mult de 500.000 de euro nu dau pe Miculescu, ei îşi fac singuri preţul, negociază singuri, nu am luat legătura, decât acum un an. Mai mult de 500.000 de euro nu dau și 10 la sută dintr-un viitor transfer” a declarat Gigi Becali la Pro X.

Finantatorul FCSB Gigi Becali a mai pierdut un proces

Conducătorii formației UTA au transmis că jucătorul este de vânzare doar pentru suma de un milion de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe