Gigi Becali, premieră în România. Ce a făcut latifundiarul din Pipera din banii lui pentru comunitate

Nicu Stan, Mirabela Năstase 23.06.2021, 20:54

Gigi Becali, premieră în România. Ce a făcut latifundiarul din Pipera din banii lui pentru întreaga comunitate, vedeți în articolul de mai jos.

Gigi Becali mai are puțin și își termină biserica. Și finul lui, Florentin Pandele, construiește una, însă nu din banii lui

Gigi Becali, premieră în România. Latifundiarul din Pipera din banii lui pentru comunitate a început construcția unei biserici.

Toată lumea știe că pentru Gigi Becali credința în divinitate este cea mai importantă, lucru pe care l-a demonstrat de multe ori. Astfel, după un an de zile de la demararea construcției, progresul se vede în sfârșit.

Biserica lui Gigi Becali
Biserica lui Gigi Becali

Gigi Becali va fi unicul român care are propria lui biserică

În acest fel, latifundiarul din Pipera este pe cale de a reuși o premieră în România. Gigi Becali mai are puțin și termină prima biserică privată de la noi din țară, un proiect îndrăzneț pe care l-a gândit și l-a demarat acum mai bine de un an de zile.

Biserica impunătoare este la concurență directă cu celebra catedrală din Voluntari pe care Florentin Pandele, finul său, a ridicat-o din banii contribuabilor localității. Patronul FCSB și șeful de la FC Voluntari au ridicat două clădiri la fel de impresionante.

Biserica, gata în scurt timp

Gigi Becali și soția sa, Luminița, sunt primii cetățeni români care își construiesc o biserică privată, direct proporțională cu credința omului de afaceri.

După cum se poate observa din imaginile fotoreporterilor impact.ro, se pare că lăcașul religios este foarte impunător. Biserica este aproape gata, iar muncitorii lucrează mai tare ca niciodată pentru ca lăcașul de cult să fie finalizat cât mai repede.

Florentin Pandele își face și el biserică

De asemenea, Florentin Pandele a construit un lăcaș de cult în localitatea Voluntari, acolo unde soțul Gabrielei Firea este primar. Astfel, primarul Pandele a ridicat Catedrala Sfânta Parascheva, o clădire dotată cu un teatru, un muzeu și o bibliotecă la subsol.

Pe de altă parte, potrivit spuselor eroului de la Sevilla Helmuth Duckadam, patronul FCSB ar putea avea probleme cu fanii FCSB din cauza deciziilor luate în ultima vreme. Fostul portar mai spune că Gigi Becali va pierde suporteri și echipa va avea de suferit, dacă va continua să pună câștigurile financiare pe primul loc.

Gigi Becali ar putea avea probleme la FCSB

”Eu nu cred că vor migra foarte mulți suporteri spre cealaltă echipă (n.r – CSA Steaua). Aici e problema patronului. Dacă îl interesează doar banii și nu performanțele, atunci va pierde foarte mulți suporteri, iar cu timpul această echipă se va eroda și va fi o echipă oarecare.

Este deranjant cum se comportă în ultima perioadă Gigi Becali. Cred că una din cele mai mari greșeli pe care le-a făcut a fost că a alinat acea echipă în Cupa României cu Dinamo. Și aici nu i-a supărat doar pe cei din galerie, ci inclusiv pe toți suporterii. Este o rivalitate între Steaua și Dinamo și meciul ăla trebuia tratat cu seriozitate. Nu pentru tine, că nu te interesează Cupa României, dar măcar pentru suporteri”, a spus Helmuth Duckadam, potrivit Realitatea Sportivă.

Urmăriți Impact.ro și pe