Din ce a făcut Gigi Becali o avere în pandemie. Latifundiarul din Pipera: “A fost şi de cinci ori mai bine”

Ana Anitoiu, Coteț Alexandru 20.06.2021, 20:36

Gigi Becali a făcut o avere după izbucnirea pandemiei de coronavirus, în timp ce multe alte persoane au avut de suferit din punct de vedere financiar. Latifundiarul din Pipera a spus că această perioadă nu a fost deloc grea pentru el, ci chiar i-a fost ”mai bine de cinci ori” decât înainte.

Cum a făcut Gigi Becali o avere în pandemie

Patronul FCSB a câștigat peste 10 milioane de euro după ce a izbucnit pandemia de coronavirus, după ce a hotărât să vândă terenuri. Latifundiarul a profitat de creșterea prețurilor pentru a câștiga o avere.

”Pentru mine nu a fost nicio perioadă grea, a fost chiar și mai bine de cinci ori. Păi cum așa? S-au dublat prețurile la terenuri. Și am vândut în pandemie terenuri la dublu preț decât era înainte de pandemie. Am vândut în pandemie, am luat 11 milioane (euro, n.r.) bani cash. Omul nu ține cont de pandemie, omul dă când vrea el și cât vrea el. Toată averea, împlinirea asta toată e a Domnului, toate bogățiile. Și el mi-a dat mie și a zis: «Bă, îți dau ție să administrezi. Dacă nu administrezi bine, vai de capul tău»”, a spus Gigi Becali la Antena 3.

Din ce a facut Gigi Becali o avere in pandemie
Gigi Becali

Gigi Becali este dator la Primăria Capitalei

Deși a câștigat o avere după izbucnirea pandemiei de coronavirus, Gigi Becali este dator la Primăria Capitalei, care i-a cerut peste un milion de lei. Tribunalul București a hotărât obligarea FCSB la plata sumei de 1.056.969,20 lei. Adică peste 240.000 de euro.

Acești bani reprezintă chiriile și utilitățile neachitate pentru folosirea Arenei Naționale, la care se adaugă și penalități. Mai exact, FCSB este datoare față de Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement din cadrul Primăriei Capitalei, cu sumele: 878.380,73 de lei, reprezentând contravaloare evenimente sportive; 137.093,39 lei pentru utilități; respectiv 41.495,17 lei penalități de întârziere. Decizia Tribunalului București poate fi atacată la Curtea de Apel București.

”Eu nu ştiu ce societăţi au ei acolo, eu ştiu că am convenţie cu primăria să particip la investiţii cu suma de bani pe care aş fi plătit-o pentru stadion. Situaţia s-a schimbat după ce a venit Nicuşor Dan. Uitaţi-vă la el… Dar, nu vreau să mai jignesc! Un distrugător, a distrus tot ce a făcut bun Gabriela Firea. Nu e vorba de bani, că nu stau în 200.000 de euro, dar dacă am conveţie, respect-o!”, a spus Gigi Becali despre această datorie, la România TV.

Urmăriți Impact.ro și pe