Gigi Becali, nemulțumit de starul adus în iarnă pe bani mulți. „Nu este ce mi-am dorit”. Ce fotbaliști vrea să transfere la FCSB

Sorin Barbu 03.05.2022, 11:41
Gigi Becali, nemulțumit de starul adus în iarnă pe bani mulți. „Nu este ce mi-am dorit”. Ce fotbaliști vrea să transfere la FCSB

Gigi Becali a insistat foarte mult pentru transferul lui Malcom Edjouma, dar acum este dezamăgit de jucătorul pe care a plătit 330.000 de euro. Patronul FCSB l-a criticat pe jucătorul francez, iar Valeriu Iftime a spus că este gata să negocieze o întoarcere la FC Botoșani.

Gigi Becali nu este mulțumit de Malcom Edjouma

Gigi Becali și-a dorit foarte tare să-l transfere pe Malcom Edjouma. A spus că este mijlocașul pe care „îl caută de 20 de ani” și a plătit pentru el 330.000 de euro și a fost de acord și să-l împrumute pe Denis Haruț până în vară la FC Botoșani. Mijlocașul francez a jucat în 12 partide pentru FCSB și a marcat două goluri, dar nu l-a convins pe patronul formației.

„Edjouma nu e ce mi-am dorit. Nu are voie să ajungă mingea în preajma careului, nu are voie să atingă linia de careu mingea. I-am zis: «Băi, la mine mingea nu are voie să ajungă în careu, nici la cinci metri, nu are voie să treacă linia de careu»”, a declarat Gigi Becali despre jucătorul pe care îl plătește cu 14.000 de euro pe lună.

Malcom Edjouma l-a nemulțumit pe Gigi Becali

Omul de afaceri este convins că are o echipă foarte bună, dar spune că mai are nevoie de doi jucători.

„Eu zic că la ora asta nu ne poate sta nimeni în cale, echipa e prea puternică, prea valoroasă. Mai trebuie încă ceva, un mic retuș. Mă refer la unul dintre interi și să avem un atacant.

În meciurile astea tari, poate juca Tănase inter, dar ne trebuie atacant. Să vedem dacă e Ianis, dacă e Dumiter, dacă e Mamut, o să vedem. Dacă e Coman, să vedem”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

FCSB se află pe locul doi în Liga 1 și o despart două puncte de liderul CFR Cluj. Până la finalul campionatului mai sunt doar trei etape.

Urmăriți Impact.ro și pe