Gigi Becali îl laudă pe Dan Șucu, dar este convins că Rapidul nu va fi o forță în Liga 1. „Omul este prea deștept”

Sorin Barbu 04.06.2022, 21:10
Gigi Becali îl laudă pe Dan Șucu, dar este convins că Rapidul nu va fi o forță în Liga 1. „Omul este prea deștept”

Gigi Becali este convins că FCSB se va lupta la titlu și campionatul următor cu CFR Cluj și Universitatea Craiova. Rapidul nu-l ia în calcul, deși giuleștenii au un nou investitor: omul de afaceri Dan Șucu.

Gigi Becali îl laudă pe Dan Șucu, noul investitor al Rapidului

Rapidul își propune să lupte la titlu în anul în care clubul împlinește o sută de ani. Adrian Mutu a renunțat la mai mulți jucători și își dorește rapid transferuri. Primele nume de pe lista antrenorului sunt David Miculescu de la UTA și Paul Iacob și Mario Dulca de la Chindia Târgoviște. Playsport.ro susține că „Briliantul” a pus ochii și pe doi jucători importanți de la Farul Constanța: fundașul Radu Boboc (23 de ani) și mijlocașul Andrei Ciobanu (24 de ani).

Banii nu ar trebui să fie o problemă. Clubul are o echipă foarte puternică de investitori după ce Victor Angelescu l-a convins pe Dan Șucu să-i vină alături la gruparea din Giulești.

De ce nu vrea Dan Șucu să se pensioneze prea curând. „Nu intenționez nici să joc golf, nici să plec în croaziere”. Interviu EXCLUSIV

Gigi Becali îl cunoaște foarte bine pe noul investitor de la Rapid, dar este convins că trupa din Giulești nu va avea forță să se implice în bătălia pentru campionat.

„100% că Rapidul va fi mai puternic cu Șucu decât până acum, dar nu cred eu că Șucu o să investească 10 milioane de euro, omul e prea deștept ca să dea 10 milioane la fotbal. Așa că nu se poate bate cu noi.

Noi ne batem cu CFR Cluj și cu Universitatea Craiova. Pe mine la fotbal nu mă mai interesează să vorbesc de Dinamo, de Rapid, de Vasile, de Ionică. Eu doar atât știu: am concurență cu CFR și cu Craiova la ora asta”, a declarat Gigi Becali la Pro Tv.

Dan Șucu a fost prezentat acum două săptămâni și a promis că sezonul viitor echipa va avea un buget de 7 milioane de euro. Suma va creşte de la an la an şi ar putea ajunge până la 24 de milioane de euro, o cifră uriaşă pentru campionatul românesc.

Urmăriți Impact.ro și pe