Gigi Becali trebuie să plătească o avere pentru un apărător de la FC Botoșani. Cine este jucătorul care îl poate ajută să-l învingă pe Dan Petrescu

Sorin Barbu 03.06.2022, 14:29
Gigi Becali trebuie să plătească o avere pentru un apărător de la FC Botoșani. Cine este jucătorul care îl poate ajută să-l învingă pe Dan Petrescu

Gigi Becali este invitat la negocieri de Valeriu Iftime. Patronul lui FC Botoșani este convins că are un fundaș care poate ajuta FCSB să câștige în sfârșit campionatul după 7 ani de secetă. Finanțatorul formației din Moldova a dezvăluit câți bani costă Joyskim Dawa.

Gigi Becali trebuie să plătească o avere pe Joyskim Dawa

FCSB are o mare problemă în defensivă. Echipa a fost șubredă, în acest compartiment, sezonul trecut, iar acum a rămas și fără doi jucători. Paulo Vinicius nu a primit o ofertă pentru un nou contract, iar la Andrei Miron s-a renunțat după gafa din meciul cu FC Voluntari și a ajuns în Israel.

Gigi Becali este supărat că echipa nu a mai câștigat campionatul de șapte ani și a anunțat că nu mai investește bani în transferuri și a declarat că va aduce doar jucători liberi de contract. Așa a spus și în iarnă, iar după câteva zile l-a cumpărat pe Malcom Edjouma de la FC Botoșani. Afacerea a costat 330.000 de euro plus împrumutul lui Denis Haruț.

Valeriu Iftime nu a fost foarte încântat de cum au mers lucrurile în „afacerea” Andrei Miron, pe care nu a luat niciun ban, dar îl invită pe Gigi Becali din nou la negocieri. I-a transmis ca mai întâi să dea o fugă până la bancă. Joyskim Dawa,fundașul care îl poate ajuta în lupta cu Dan Petrescu, este foarte scump.

„Dawa, la ora actuală, 800.000 de euro este ultima sumă la care aș putea să negociez, mai jos nu îl dau”, a declarat Valeriu Iftime, la as.ro.

Joyskim Dawa

Patronul lui FC Botoșani a vorbit și despre situația lui Alin Șeroni. Fundașul de 35 de ani a negociat acum un an cu Gigi Becali și este gata să meargă la FCSB.

„Îmi place de el ca om, este un foarte bun om de grup. Nu cred că-l ia domnul Becali. Domnul Becali, dacă vrea să audă televizorul, să fie foarte atent la Dawa! Dacă prinde ritm, pleacă cu milioane de euro de acolo! El are oferte. Cum vine o ofertă pentru un fotbalist de-al meu, cum mi-l debusolează total.

El mai are doi ani la mine, nu-i dau drumul, dar cu o ofertă bună poate pleca. Sunt discuții, din Bulgaria, și acolo știți cine, din Ungaria am ofertă foarte bună, din Portugalia”, a spus Valeriu Iftime la Pro Arena.

Șeroni a ajuns la FC Botoșani în 2020, liber de contract. Fundaș central de 1,95 metri a fost om de bază la formația moldoveană în sezonul recent încheiat, adunând 31 de meciuri în toate competițiile.

Urmăriți Impact.ro și pe