Gigi Becali îl critică dur pe Edi Iordănescu, după primele două meciuri la națională. „Ăsta este sabotaj”. Ce l-a supărat pe patronul FCSB

Sorin Barbu 01.04.2022, 09:44
Gigi Becali îl critică dur pe Edi Iordănescu, după primele două meciuri la națională. „Ăsta este sabotaj”. Ce l-a supărat pe patronul FCSB

Gigi Becali aprinde din nou flarăra conflictului cu Edi Iordănescu. Îi reproșează selecționerului că nu l-a titularizat pe Octavian Popescu, jucătorul de la FCSB pe care patronul speră să-l vândă cu multe zeci de milioane de euro.

Gigi Becali, din nou în conflict cu Edi Iordănescu

Gigi Becali și Edi Iordănescu au lucrat la FCSB, dar s-au despărțit cu scandal. Antrenorul trecuse în contract o clauză prin care patronul trebuia să plătească 500.000 de euro dacă o să critice jucătorii. Finanțatorului nu i-a păsat, iar atunci Edi Iordănescu a plecat de la echipă. Acum un nou motiv de harță.

Selecționerul l-a chemat pe lot pe Octavian Popescu, pentru partidele amicale cu Grecia și Israel, dar nu l-a trimis pe teren în niciun meci. Iar patronului nu i-a picat deloc bine că fotbalistul pe care vrea să-l vândă cu zeci de milioane de euro a intrat doar în repriza secundă în ambele confruntări.

„Eu nu m-am băgat la echipa naţională, fiecare face cum vrea şi ce vrea. Numai că atunci când ai un bun naţional, un geniu, nu ai cum… deja e sabotaj! Când ai un jucător ca Tavi Popescu şi nu-l bagi e sabotaj! Nu poţi să taci din gură, nu ai cum să taci.

Echipa trebuie să înceapă cu el, nu doar să fie folosit mai mult. El va califica echipa naţională şi atunci trebuie să începi cu el. El este din alt film, e altceva. E un film de fotbal!”, a spus Gigi Becali pentru Antena Sport.

Gigi Becali s-a răzgândit în privința salariului lui Octavian Popescu

Gigi Becali a dezvăluit că Octavian Popescu câștigă la FCSB 4.000 de euro pe lună, deși este titular și a marcat în acest sezon 8 goluri. Este foarte departe de Florin Tănase care primește 30.000 de euro lunar sau Claudiu Keșeru, un atacant care are un salariu de 25.000 de euro pe lună. Și totuși, după ce i-a făcut cadou o mașină de 30.000 de euro, patronul s-a răzgândit și nu vrea să-i mărească salariul.

„La el nu există presiune pentru că el joacă fotbal, pe el nu-l interesează nici de salariu. Are 4.000 Pe el îl interesează doar de fotbal! N-am ce să vorbesc cu el, nu-l interesează nimic.

(Reporter: Vă gândiţi să-i măriţi salariul?) N-am de ce! Deocamdată nu. Dar nu vorbim de salariu pentru că nu-l interesează nimic, doar de fotbal”, a precizat Gigi Becali.

Octavian Popescu are 19 ani, iar în presa din Turcia s-a scris că baskanii de la Galatasaray s-au interesat de fotbalistul de la FCSB.

Urmăriți Impact.ro și pe