Gigi Becali îi ia apărarea Gabrielei Firea. Ce acuzaţii dure îi aduce lui Nicuşor Dan: “Distruge tot”

Nicu Stan 15.06.2021, 12:17
Gigi Becali îi ia apărarea Gabrielei Firea. Ce acuzaţii dure îi aduce lui Nicuşor Dan: “Distruge tot”

Gigi Becali îi ia apărarea Gabrielei Firea. Ce acuzaţii dure îi aduce lui Nicuşor Dan: “Distruge tot”. Tot atacul devastator al latifundiarului, în articolul de mai jos.

Gigi Becali, atac devastator la Nicușor Dan. ”Nu vezi cum dracii ne înnebunesc?”

Gigi Becali îi ia apărarea Gabrielei Firea, fost primar al Capitalei. Latifundiarul din Pipera îi aduce acuzaţii dure lui Nicuşor Dan, actualul primar al Bucureștiului.

Astfel, Gigi Becali s-a lansat într-un atac virulent la adresa lui Nicuşor Dan,  după ce Tribunalul Bucureşti a dispus obligarea FCSB la plata sumei de 1.056.969,20 lei, suma reprezentând chiriile şi utilităţile neachitate pentru folosirea Arenei Naţionale. La această sumă se adaugă şi penalităţi.

Gigi Becali s-a luat de frizura lui Nicusor Dan
Gigi Becali s-a luat de frizura lui Nicusor Dan

Gigi Becali avea o convenție cu Primăria

Patronul FCSB susţine că avea o convenţie cu Primăria Bucureşti prin care urma să participe la anumite investiţii în contul banilor pe care urma să-i plătească pentru a folosi Arena Naţională.

Mai exact, FCSB trebuie să achite către Administratia Lacuri, Parcuri și Agrement din cadrul Primariei București, care are în administrare Arena Națională, următoarele sume:

-878.380,73 lei, reprezentând contravaloare evenimente sportive;

-137.093,39, lei reprezentând utilități;

-41.495,17 lei, reprezentând penalitîți de întârziere.

Gigi Becali poate ataca decizia

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu apel la Curtea de Apel București.

”Eu nu ştiu ce societăţi au ei acolo, eu ştiu că am convenţie cu primăria să particip la investiţii cu suma de bani pe care aş fi plătit-o pentru stadion. Situaţia s-a schimbat după ce a venit Nicuşor Dan. Uitaţi-vă la el… Dar, nu vreau să mai jignesc! Un distrugător, a distrus tot ce a făcut bun Gabriela Firea. Nu e vorba de bani, că nu stau în 200.000 de euro, dar dacă am conveţie, respect-o!”, a spus Gigi Becali la România TV.

Gigi Becali, alt atac la Nicușor Dan

Gigi Becali l-a mai atacat pe Nicușor Dan și cu alte ocazii, spunând că acesta a fost pus șef la Primărie de toți dracii.

Ăștia acum au putere? Cei de la putere? Păi dar ei ce putere să aibă, că ăia sunt niște copilandri ce putere să aibă? Nu zic acuma că nici bătrân nu trebuie să fie, dar ei sunt niște copilași care nu știu pe ce lume trăiesc. Păi nu ai văzut de exemplu, mă uit la Nicuşor Dan. El așa ca figură, Doamne iartă-mă, Doamne.

Gigi Becali s-a luat de frizura lui Gigi Becali

N-ai cum să-l alegi! Se vede figura lui, frizura lui când îl vezi. Cum poți să alegi așa un om? Tu nu vezi cum dracii ne înnebunesc? Și unde a ajuns primăria Capitalei? Păi nu l-a ales lumea, Dracii. Pune în cap la oameni, votează pe nebun!. Doamne iartă-mă… păi ce să faci! Râd și eu când aud nebuniile astea. Cum să-l pui pe ăla să fie primar, ăla nu știe de capul lui săracul, să meargă pe stradă nu știe”, mai spunea Gigi Becali.