O nouă problemă pentru Gigi Becali. Ce fotbalist dorit la FCSB a plecat la o altă echipă

Nicu Stan 10.06.2021, 13:16
O nouă problemă pentru Gigi Becali. Ce fotbalist dorit la FCSB a plecat la o altă echipă

O nouă problemă pentru Gigi Becali. Ce fotbalist dorit la FCSB a plecat la o altă echipă. Toate detaliile transferului, în articolul de  mai jos.

Gigi Becali a pierdut un jucător pe care și-l dorea. Cu cine a semnat jucătorul

Gigi Becali se confruntă cu o nouă problemă. Patronul FCSB și-ar fi dorit un jucător, însă acesta a ajuns la un alt club. Este vorba despre portarul Octavian Vâlceanu, de 24 de ani, de la Academica Clinceni. Octavian Vâlcean a semnat, ieri, cu clubul Gaz Metan Mediaș.

În plus, colegul său de la Clinceni, fundașul stânga Mihai Dobrescu, 28 de ani, a mers cu el. Astfel, cei doi fotbaliști care au terminat sezonul de Liga 1 pe locul 5, vor juca pentru o formație care a terminat sezonul trecut pe locul 10.

Octavian Valceanu a ajuns la Gaz Metan Medias
Octavian Valceanu a ajuns la Gaz Metan Medias

Octavian Vlad a făcut multe meciuri bune

În ultima vreme s-a vorbit mult despre interesul FCSB pentru Octaviavan Vâlceanu. Tânărul a făcut multe meciuri bune și le atrăsese atenția celor de la FCSB, în contextul în care portarul roș-albaștrilor, Andrei Vlad, a comis gafă după gafă în partide cu miză. Astefl, pentru a-i crea o concurență pe măsură, Gigi Becali și oamenii săi au căzut de acord că au nevoie de concurență.

Într-un timp chiar se spunea că Octavian Vâlcean chiar a semnat cu FCSB. Octavian Vâlceanu și-a pierdut locul de titular în poarta Clinceniului după etapa a doua din play-off, exact după un meci cu FCSB, pierdut cu 0-2. De atunci, portarul care era vizat și de echipa națională, în următoarele 8 meciuri a fost înlocuit de colegul său, Andrei Ureche.

Gigi Becali mizează pe portarul său, Andrei Vlad

Într-un final zvunurile s-au dovedit a fi false, iar Octavian Vâlceanu nu a mai ajuns la echipa lui Gigi Becali. În plus, latifundiarul din Pipera este hotărât să meargă în continuare pe mâna lui Andrei Vlad. Cel de-al doilea portar al FCSB va fi Ștefan Târnovanu, 21 de ani, adus de la Poli Iași în vara anului trecut.

PlaySport.ro a aflat lucruri interesante legate de tânărul crescut la juniorii Sportului Studențesc. Astfel, chiar dacă în ultimele sezoane, Octavian Vâlceanu a apărat poarta Clinceniului, și a făcut-o foarte bine, acesta aparține de o divizionară a- V-a-Ilfov-, de la care a fost împrumutat la formația Academica Clinceni.

Cine este AS Natandi

Mai exact, este vorba de AS Natandi, club care evoluează în campionatul județului Ilfov, ultima serie valorică. În ultimele sezoane, AS Natandi a fost înscrisă și s-a prezentat din când și când la meciuri, puține fiind edițiile pe care le-a terminat.

Urmăriți Impact.ro și pe