Ce au făcut fiicele lui Gigi Becali într-un club de pe litoral. Nimeni nu s-ar fi așteptat să apară așa

Rădulescu Valentin 11.08.2020, 10:17

Deoarece este vară, iar mai toți tinerii vor să se ducă și să petreacă până în zori, fiicele lui Gigi Becali și-au făcut și ele apariția la un club de pe litoral. Cum au apărut fetele?

Fiicele lui Gigi Becali, apariție de senzație în club

Moștenitoarele lui Gigi Becali și-au făcut de curând apariția într-un club de fițe. Alexandra și Theodora Becali au atras toate privirile într-unul dintre cele mai cunoscute localuri de la mare, Loft Mamaia. Chiar dacă tatăl lor nu este de acord cu cluburile, tinerele au decis să petreacă și ele câteva ore în acest loc. Fiicele lui Becali au venit îmbrăcate elegant și au dat startul distracției,

Cei de la cancan.ro au reușit să le surprindă pe cele două fete în fața clubului, cu doar puțin înainte ca acestea să înceapă distracția. Fiicele lui Gigi Becali au dat dovadă că pot fi foarte sexy și îmbrăcate decent. Theodora a optat pentru o rochie din dantelă, de culoare roz-somon, în timp de Alexandra a ales o rochiță neagră, mulată, care să îi expună formele. Totodată, nici Mihai Mincu nu a lipsit din peisaj, soțul Theodorei, care și-a făcut apariția într-o pereche de pantaloni albi, cu cămașă roz. Tinerii nu au petrecut foarte mult, deoarece au plecat destul de devreme.

Ce au făcut fiicele lui Gigi Becali într-un club de pe litoral. Nimeni nu s-ar fi așteptat să apară așa
Sursă Foto: cancan.ro

Părerea lui Gigi Becali despre cluburi

Finanțatorul FCSB și-a exprimat opinia despre cluburi în urmă cu ceva timp. Acesta nu este deloc de acord cu distracția din cluburi, considerând că acolo este ”Casa Diavolului”. De astfel, Becali susținea că este mult prea întuneric, iar muzica este dată prea tare. Dar chiar și așa, fetele au ținut să vadă despre ce este vorba într-un astfel de loc.

„Să mă duc la distracție? Ce câștig? Acolo le fac pe plac dracilor. Eu vreau cu Hristos în ceruri. Și dacă vrei cu Hristos, du-te de Revelion la el. Dacă vrei cu dracii, du-te la cluburi, du-te la curvăsăraie. Asta e situația

„Acum te duci la discotecă, nu vezi nimic. Ce cauți, mă, la discoteca aia? Înainte vedeai și tu cum arată fata! Acum, întuneric, nu vezi nimic. Și numai bum-bum-bum… Nu văd nici fata, nu aud nici muzica. Păi, ce, nu te înnebunește de cap? Dacă stai până la 6 și-ți dă Dracu în cap!”, a spus Gigi Becali într-o conferință de presă.

 

Urmăriți Impact.ro și pe