EXCLUSIV

Gigi Becali i-a sărit imediat în ajutor Ancăi Pandrea când a auzit că are covid. I-a dat şi tratamentul lui: „Mi-a fost foarte rău” EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 02.11.2021, 16:22
Gigi Becali i-a sărit imediat în ajutor Ancăi Pandrea când a auzit că are covid. I-a dat şi tratamentul lui: „Mi-a fost foarte rău” EXCLUSIV

Anca Pandrea a trecut prin momente dificile, după ce s-a infectat cu noul coronavirus și a ajuns cu ambulanța la spital, de două ori, având saturația de oxigen foarte mică.

A luat tratamentul de la Gigi Becali

Problemele de sănătate se țin lanț de Anca Pandrea. Chiar dacă a stat mai mult în casă și s-a ferit să intre în contact cu multă lume, actrița a făcut Covid la finele lunii octombrie și a fost dusă cu salvarea la spital.

”M-am dus la Spitalul Militar să-mi fac niște analize. Am fost cu o prietenă și ne-am întors cu taxiul. Am venit acasă, nicio problemă. Deodată, am căzut. Noroc cu prietena mea, care a fost cu mine peste tot și era lângă mine. Nu m-au mai ținut picioarele. M-au dus cu salvarea, aveam saturația de oxigen doar unu, era foarte mică. M-au ținut acolo, am semnat că nu stau în spital, m-am întors acasă.

Apoi am avut febră, 39-40 grade. Am chemat din nou salvarea acum câteva zile. M-au sunat de la DSP că trebuie să-mi iau certificatul verde. Toate procedurile lor sunt atât de alambicate”, a declarat aceasta pentru impact.ro.

Anca Pandrea nu ne-a ascuns faptul că a fost sunată de Gigi Becali și ne-a mărtuisit că în prezent se simte bine și că tratamentul luat de la afacerist a ajutat-o.

”Dumnezeu să-i dea sănătate. Acum sunt în carantină, până pe 4 noiembrie. Mi-a fost foarte rău. Nu am făcut și nici nu fac vaccinul. Îmi primul rând am trecut prin boală, stau în carantină.

Gigi mi-a dat un tratament, pe care l-am terminat. A fost drăguț și mi-a trimis medicamentele chiar în acea seară. M-a sunat, m-a întrebat dacă m-am vaccinat. I-am zis că nu. Mi-a spus nici să nu îl fac, că voi muri. E un om extraordinar și săritor”, a adăugat aceasta.

Gigi Becali i-a sărit imediat în ajutor Ancăi Pandrea când a auzit că are covid
Anca Pandrea

 

Of-ul său cel mare

Aflată în carantină, Anca Pandrea are un mare regret, acela că nu va putea merge, ca-n fiecare an, la mormântul partenerului său de viață, Iurie Darie, care a murit pe data de 9 noiembrie.

”Nu pot merge la Iura la mormânt. Chiar dacă până atunci nu voi mai fi în carantină, e și frig afară, prefer să stau în casă, decât apoi să ies și să o iau de la capăt”, ne-a spus aceasta.

Anca Pandrea a precizat că în preajma zilei lui de naștere sau a zilei în care a murit, are întotdeauna o senzație de rău. Regretatul actor s-a stins în anul 2012, la vârsta de 83 de ani.

Ce alte afecțiuni are

Anca Pandrea suferă de insuficiență cardiacă pulmonară de gradul trei, are probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, precum și o gastrită. Actrița a leșinat de mai multe ori, în casă și chiar pe stradă, în timp ce se afla în vacanță, la Brașov, și era sub tratament medical până să contracteze virusul care acum o ține în izolare.

Urmăriți Impact.ro și pe