EXCLUSIV

Anca Pandrea, internată de urgență la Brașov. A leșinat pe stradă. EXCLUSIV

Ana Maria Păsat 09.09.2021, 14:25
Anca Pandrea, internată de urgență la Brașov. A leșinat pe stradă. EXCLUSIV

După ce a vizitat o mănăstire din localitate, însoțită fiind de încă două prietene, actrița Anca Pandrea a rămas fără voce și i s-a făcut rău, fiind dusă cu ambulanța la Spitalul Municipal, unde a fost internată de urgență

Anca Pandrea a fost internată de urgență la Brașov

Vacanța de câteva zile petrecută recent în Brașov nu s-a încheiat deloc bine pentru Anca Pandrea. Actrița a ajuns în ultima zi pe patul spitalului, după ce a leșinat pe stradă. ”De obicei nu merg în vacanțe, prefer să rămân acasă, cu Iura al meu. Plus că este și situația care e cu pandemia. Am făcut o excepție, am plecat cu două prietene la Brașov, să mai schimb aerul. Am vizitat mai multe locuri, am fost la o biserică, totul a fost frumos. Când ne-am întors de la lăcașul sfânt, unde ne-am rugat, am simțit brusc că nu mai pot articula niciun cuvânt. Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira. Apoi am leșinat, mi s-a făcut rău. Stătusem câteva ore în soare, pentru că afară vremea era foarte frumoasă, nu știu exact ce s-a întâmplat. Am ajuns la spital, iar acolo m-au ținut cam șase ore cu perfuzii. Deși trebuia să mai stăm o zi, după externare am plecat spre București, pentru a fi supusă unor investigații medicale”, a mărturisit actrița pentru impact.ro.

Anca Pandrea ne-a mai spus că problema avută nu are nicio legătură cu virusul care a ucis zeci de mii de oameni în România, fiind testată negativ. ”M-am ferit tot timpul, am urmat toate măsurile de igienă. În plus, am stat mai mult în casă, am evitat să mai merg cu mijloacele de transport în comun”, a adăugat aceasta.

Anca Pandrea a fost internata de urgenta la Brasov
Anca Pandrea a fost internata de urgenta la Brasov

Așteaptă rezultatul analizelor

Ajunsă în capitală, actrița a mers la medicul de familie, care îi cunoaște toate problemele de sănătate din ultimul timp. ”Îmi voi face alte analize și investigații, să văd de la ce a fost. Eu sufăr de insuficiență cardiacă, am probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, dar și o gastrită. Până acum, am ajuns la patru medici diferiți și toți mi-au pus același diagnostic, insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3. Nu este prima oară când leșin, dar nu mi se mai întâmplase asta de ceva timp, eu fiind sub tratament. Am fost la medicul de familie, la doctora mea și am luat trimiteri unde am nevoie. Acum aștept rezultatele”, a completat actrița.

Anca Pandrea a mai spus că regretă decesul lui Ion Caramitru, unul dintre actorii pe care i-a aprecat foarte mult. ”Nu am jucat împreună în niciun film, nu știu dacă cu Iura a jucat, dar ne-am intersectat la mai multe evenimente. Era un adevărat profesionist”, a mărturisit actrița pentru impact.ro. Aceasta ne-a mai spus că a rărit vizitele la mormântul lui Iurie Darie din cauza pandemiei, dar nu există însă să treacă o săptămână fără să meargă la cimitir. ”În preajma unor evenimente, ca ziua lui Iura al meu, sau data când a murit, am tot timpul o senzație de rău”, a completat aceasta.