Veste tristă despre Anca Pandrea. Actriţa, infectată cu covid-19: „Am căzut în casă”

Ana Anitoiu 02.11.2021, 07:58

Anca Pandrea s-a infectat cu noul coronavirus. Actrița a dezvăluit cum crede că s-a întâmplat, precum și că i-a fost foarte rău și a căzut în locuința ei. Partenera regretatului actor Iurie Darie a spus și cine i-a venit în ajutor.

Anca Pandrea, despre lupta ei cu Covid-19

Actrița în vârstă de 75 de ani bănuiește că s-a infectat cu noul coronavirus după ce a mers cu taxiul la mai multe spitale ca să-și facă un set de analize. Anca Pandrea crede că a luat virusul pe drum, din aer.

“Mi-a fost foarte rău, am căzut în casă, m-am lovit foarte rău şi sunt plină de vânătăi. Şi prietenii mei au avut probleme. Acum sunt acasă. M-a sunat Gigi Becali, ca să mă întrebe dacă am nevoie de ceva şi m-a ajutat cu medicamente”, a mai spus Anca Pandrea, potrivit click.ro.

Veste trista despre Anca Pandrea. Actrita, infectata cu covid-19
Anca Pandrea si Iurie Darie

Cu ce alte probleme de sănătate se confruntă Anca Pandrea. De ce a leșinat pe stradă

Nu mai departe de luna septembrie, Anca Pandrea a dezvăluit în exclusivitate pentru Impact.ro că a ajuns pe un pat de spital după ce a leșinat pe stradă. Acest lucru s-a întâmplat după ce actrița a făcut o excursie de câteva zile la Brașov, alături de două prietene.

”Am vizitat mai multe locuri, am fost la o biserică, totul a fost frumos. Când ne-am întors de la lăcașul sfânt, unde ne-am rugat, am simțit brusc că nu mai pot articula niciun cuvânt. Pur și simplu nu mai puteam vorbi, nu mai puteam respira. Apoi am leșinat, mi s-a făcut rău.

Stătusem câteva ore în soare, pentru că afară vremea era foarte frumoasă, nu știu exact ce s-a întâmplat. Am ajuns la spital, iar acolo m-au ținut cam șase ore cu perfuzii. Deși trebuia să mai stăm o zi, după externare am plecat spre București, pentru a fi supusă unor investigații medicale”, a spus actrița pentru Impact.ro.

Anca Pandrea suferă de insuficiență cardiacă pulmonară de gradul trei, are probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, precum și o gastrită. Actrița a precizat că aceea nu a fost prima dată când a leșinat, dar acest lucru nu i se mai întâmplase de multă vreme, deoarece lua un tratament.

Actrița a mai spus că a rărit vizitele la mormântul lui Iurie Darie, din cauza pandemiei de coronavirus, dar nu există săptămână să nu meargă la cimitir. Anca Pandrea a precizat că în preajma zilei lui de naștere sau a zilei în care a murit are întotdeauna o senzație de rău. Regretatul actor a murit în 2012, la vârsta de 83 de ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...