Gigi Becali, gata să sară în ajutorul refugiaților care vin din Ucraina. „Telefonul meu este deschis”. De ce îl compară pe președintele Vladimir Putin cu regele Irod cel Mare

Sorin Barbu 25.02.2022, 14:01
Gigi Becali, gata să sară în ajutorul refugiaților care vin din Ucraina. „Telefonul meu este deschis”. De ce îl compară pe președintele Vladimir Putin cu regele Irod cel Mare

România se va confrunta cu o situație fără precedent, în urma războiului declanșat de Federația Rusă. Autoritățile de la noi se așteaptă la aproape o jumătate de milion de emigranți și în aceste condiții s-au luat măsuri pentru a se găsi modalități de transport și cazare, dar și de a le oferi hrană și asistență medicală. Gigi Becali este gata să-și ofere ajutorul.

Gigi Becali vrea să-i ajute pe oamenii care fug din calea războiului

Gigi Becali este gata să-i ajute pe refugiații din Ucraina. Până acum nu i s-a cerut. Au existat zvonuri că patronul FCSB ar fi trimis autocarul echipei în zona Moldovei, să ajute la transportul celor care fug din calea războiului, dar a dezvăluit că nu s-a implicat.

„Nu știu când se va opri și ce are de gând să facă. Nu mi s-a cerut ajutorul la refugiați, dar dacă o să mi se ceară telefonul meu este deschis”, a spus Gigi Becali, în ProSport.

Patronul FCSB a avut o poziție dură în privința președintelui rus Vladimir Putin pe care l-a comparat cu Irod cel Mare, fostul rege al Iudeei, despre care Biblia spune că ar fi ordonat uciderea copiilor mai mici de doi ani la Betleem.

„Eu nu îl pot judeca pe Putin, dar îi condamn cu tărie acțiunile. A produs moarte pe Pământ, iar Dumnezeu o să îl judece. Sunt unii oameni în istorie care sunt comparați cu Irod. Acest om Irod a omorât 21.000 de prunci.

Așa sunt unii oameni în lume, iar Putin a ales să omoare oameni. Este unul dintre acei oameni răi, iar din păcate acum nu mai poate să fie controlat”, a mai spus Becali.

Locul din România în care Gigi Becali vrea să construiască „Muntele Athos de România”. Latifundiarul a spus clar: „Nu vor intra femeile”

Vladimir Putin a ordonat joi dimineață trupelor sale să intre în Ucraina, iar în urma luptelor dure s-au înregistrat numeroase pierderi de vieți omenești, inclusive în rândul populației civile. Tancurile rusești au intrat în orașul Kiev, iar autorităție vor să distribuie civilor armament.

https://twitter.com/i/status/1497179031891898369

Urmăriți Impact.ro și pe