Gigi Becali nu a mai suportat și l-a sunat urgent pe Claudiu Keșeru. „El e patronul meu?”. Ce spune finanțatorul FCSB de contractul brazilianului Vinicius

Sorin Barbu 22.02.2022, 17:13

Gigi Becali a spus că nu este supărat pe Claudiu Keșeru, dar este tot mai clar că nu i-au picat deloc bine declarațiile atacantului de la finalul partidei FCSB – Universitatea Craiova. Ba chiar l-au enervat… A pus mâna pe telefon și și-a sunat jucătorul să lămurească problema. Patronul formației antrenate de Toni Petrea a dezvăluit și că i-a propus un nou contract brazilianului Vinicius.

Gigi Becali, discuție aprinsă cu Claudiu Keșeru

Gigi Becali a spus mereu că nu l-au deranjat declarațiile lui Claudiu Keșeru, după ce atacantul a promis că va face dezvăluiri la finalul contractului. Și totuși, după acel episod, atacantul a mai jucat doar în repriza a doua a confruntării cu Chindia Târgoviște. Alte două partide le-a văzut din tribună.

Gigi Becali a încercat să lămurească problema cu jucătorul. A pus mâna pe telefon și l-a sunat, iar dialogul nu a fost deloc prietenos.

„Normal că pentru mine Keșeru este un caz închis. La revedere! A doua oară nu o să mai apuce să îmi trimită mie mesaje pe la declarații. Am pus mâna pe telefon și l-am sunat. Dar să vă spună în vară ce i-am zis eu la telefon, nu acum. Nu a zis că în vară o să spună el mai multe? Păi el cu mine face din astea? El e patronul meu? Sau eu sunt patronul lui? Eu i-am zis clar în iarnă că vreau să plece, dar nu a vrut el.

Budescu de ce a înțeles că nu se mai poate la noi? Dar Keșeru m-a luat că nea Gigi stai să vezi, stai că nu mai știu eu ce și uite că el tot nimic. Așteptați-l până în vară ca să vă spună ce i-am zis eu la telefon. Și i-am zis multe”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali, propunere pentru Vinicius

Patronul i-a reproșat de multe ori atacantului că nu dă un randament foarte bun și spun că marea problema este vârsta jucătorului. Keșeru are 35 de ani și Becali îl îndeamnă să spună „adio” carierei sportive. Lucrurile sunt diferite în cazul lui Vinicius. Brazilianului de 37 de ani i s-a propus un nou contract.

„Sunt mulțumit de el, deși cineva îmi spunea să nu îl iau că nu mai poate după ce a terminat cu CFR Cluj. Ba poate, tată! La 37 de ani e cel mai bun om al meu din apărare.

Nu mă intersează că face 38 de ani la vară, dacă va juca tot așa eu sunt mulțumit. Teixeira până la ce vârstă a jucat la noi? Nu până la 38? Păi vedeți! Însă, nu mă grăbește nimeni să îl pun acum pe Vinicius să semneze prelungirea de contract. Avem timp să stăm și la discuții!”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Vinicius a jucat 22 de partide pentru FCSB și înscris două goluri.

 

Urmăriți Impact.ro și pe