Gigi Becali face primul transfer la FCSB din această vară. Cine este jucătorul în valoare de 450.000 de euro

Horia Stoian, Alexandrina Toader 25.05.2021, 17:24
Gigi Becali face primul transfer la FCSB din această vară. Cine este jucătorul în valoare de 450.000 de euro

Potrivit Digi Sport, Gigi Becali l-a primit astăzi la „palat” pe mijlocașul ofensiv al Academicii Clinceni, Andrei Cordea, pentru a semna contractul cu FCSB.

La momentul actual, jucătorul în vârstă de numai 21 de ani discută ultimele detalii ale contractului cu echipa lui Becali.

Astfel, FCSB se află pe punctul de a consolida primul transfer din vara aceasta, aducându-l în echipă pe tânărul fotbalist care a continuat în nenumărate rânduri să impresioneze prin prestațiile sale la Academica Clinceni.

În acest sens, Andrei Cordea se află în aceste momente la „palatul” lui Gigi Becali, așteptând să semneze contractul de față.

Cota lui Andrei Cordea pe Transfermarkt

Potrivit website-ului Transfermarkt.com, la ora actuală cota lui Adrian Cordea se ridică la suma de 450.000 de euro, acesta evoluând cu Academica Clinceni în 33 de partide în care a înscris 4 goluri și 3 assist-uri.

Astfel, jucătorul ilfovenilor reprezintă primul transfer al FCSB din „era Todoran”.

În ceea ce privește anunțul cu privire la mutarea mijlocașului, acesta a fost făcut de către Dan Filoti în cadrul emisiunii Liga Digisport.

„Din informațiile noastre, la această oră, în clădirea din Aleea Alexandru, Gigi Becali are o primă întâlnire cu un fotbalist foarte interesant, care i-a înscris FCSB-ului un gol de curând.

Putem spune că Andrei Cordea s-a pus în calea titlului pentru FCSB. Tânărul mijlocaș negociază trecerea la roș-albaștri în aceste momente. Cordea, foarte probabil, va ajunge în lotul celor de la FCSB, e greu de crezut că nu se va înțelege”.

Ascensiunea lui Cordea

Crescut la FC Ardealul, Andrei Cordea a plecat la Novara U19, pentru suma de 70.000 de euro, unde a bifat 23 de meciuri. Ulterior, acesta a ajuns la prima echipă ajungând în cele din urmă la Hermannstadt. În final Andrei a venit la Academica Clinceni, liber de contract.

Andrei Cordea

„La cum îl cunosc şi la calităţile pe care le are, da. L-aş vedea la o echipă mare a campionatului nostru. Şi-a făcut junioratul în Italia la 16 ani, s-a plătit pe el o sumă mare pentru un copil de 16 ani. Am foarte mare încredere în el, că va putea juca pe viitor la o echipă mare şi la echipa naţională”, spunea Sorin Paraschiv, cu două săptămâni în urmă.

Ce planuri mai are Becali pentru viitorul apropiat

Conform informațiilor AS.ro, patronul celor de la FCSB intenționează să renunțe la șapte jucători, printre care se numără și Filip, Soiledis și Stan.

„Mă gândeam că facem economie, pleacă Filip, pleacă Stan, pleacă Soiledis și încă vreo 4. Fac economie de 50.000 de euro lunar. Nu mai aruncăm cu banii, tată, nu se face așa”, anunța Becali în urmă că doar câteva zile.

În afara clor trei jucători vizați, pe lista lui Becali se mai află și Nedelcu, Vînă, Vukusic și Buziuc.

Urmăriți Impact.ro și pe