Gigi Becali, declaraţie neaşteptată după remiză cu Sepsi. I-a făcut praf pe jucători: „Nu sunt de competiția asta”

Nicu Stan 17.05.2021, 10:49
Gigi Becali, declaraţie neaşteptată după remiză cu Sepsi. I-a făcut praf pe jucători: „Nu sunt de competiția asta”

Gigi Becali, declaraţie neaşteptată după remiză cu Sepsi. I-a făcut praf pe jucători. Ce spune despre fotbaliștii săi latifundiarul din Pipera, vedeți în articolul de mai jos.

Gigi Becali și-a făcut praf toți jucătorii după egalul cu Sepsi. ”N-am văzut așa ceva!”

Gigi Becali a făcut o declaraţie neaşteptată după remiză cu Sepsi. Patronul FCSB i-a făcut praf pe jucătorii săi după egalul cu Sepsi, echipa fiind la un pas să piardă titul.

Sepsi a reușit să marcheze două goluri în trei minute, minutul 69 și 71, prin Petrila și Dumiter, iar FCSB-ul lui Gigi Becali abia a obținut o remiză la limită, în urma reușitelor lui Buziuc, minutul 81 și Tănase, minutul 90+2.

FCSB a facut un meci modest cu Sepsi
FCSB a facut un meci modest cu Sepsi

Gigi Becali, conștient că a pierdut titlul

După meci, Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, s-a văzut nevoit să recunoască că și-a luat adio de la titlu, ținând cont de diferența față de CFR Cluj și problemele din jocul echipei sale. Latifundiarul din Pipera a criticat toată echipă, referindu-se inclusiv la vedetele tănase, Olaru și Moruțan.

„Numai o minune (n.r – ar face să mai sperăm la titlu). Dacă stăm să ne gândim, anul trecut sau acum doi ani, noi trebuia să scoatem doar un egal la Iași și ne-au bătut în 10 oameni. Ei (n.r – CFR Cluj) trebuie să câștige, dar nu e exclus ca Botoșaniul să scoată un egal. Dar tot o minune ar fi, eu nu o văd pe CFR (n.r – să piardă). Minunea asta trebuie să fie de două ori.

Ce spune Gigi Becali despre meciul cu CFR

Noi, pe Craiova o putem bate, dar pe CFR, dacă jucăm ultimul meci, n-avem cum să-i batem. Sunt jucători tineri care nu sunt de competiția asta, adică Radunovic, Olaru, Moruțan, Tănase, toată echipa… niciunul nu pot să spun. Crețu, care a mai jucat, a greșit la gol, am luat gol din cauza lui. Olaru, toate pasele, toate mingile numai la adversar. Moruțan, la fel. Emoția!

Tănase nici n-a avut cu cine juca, până la urmă. Nici chiar Tavi Popescu n-a avut emoții, dar n-avea cu cine juca. Tănase și Tavi Popescu n-aveau cu cine. Noi am jucat… ce să zic? N-am văzut așa ceva!”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

CFR Cluj-FC Botoșani, meciul decisiv

Remiza cu Sepsi nu o ajută prea mult pe FCSB, care rămâne la trei puncte în spatele liderului CFR Cluj. Clujenii pot deveni campioni încă de etapa viitoare, dacă vor învinge echipa FC Botoșani, care va avea loc marți, de la ora 20:30, la Digi Sport 1.

Urmăriți Impact.ro și pe