Campionii de la CFR Cluj, cerere specială pentru jucătorii de la FCSB la ultimul meci din Liga 1. Așa ceva nu s-a văzut încă în România

Nicu Stan 19.05.2021, 12:27
Campionii de la CFR Cluj, cerere specială pentru jucătorii de la FCSB la ultimul meci din Liga 1. Așa ceva nu s-a văzut încă în România

Campionii de la CFR Cluj, cerere specială pentru jucătorii de la FCSB la ultimul meci din Liga 1. Așa ceva nu s-a văzut încă în România. Despre ce este vorba, vedeți în articolul de mai jos.

Campioana CFR, cerere specială pentru jocătorii de la FCSB. Ce ar trebui să facă jucătorii lui Gigi Becali

Campionii de la CFR Cluj au o cerere specială pentru jucătorii de la FCSB la ultimul meci din Liga 1. Ardelenii așteaptă o gardă de onoare din partea celor de la FCSB înainte de ultima confruntare din ultima etapă.

CFR Cluj este campioana României pentru al 4-lea an consecutiv, iar trofeul urmează să îl primească în ultima etapă, când o vor întâlni pe teren propriu chiar pe FCSB, gruparea cu care s-au bătut pentru trofeu.

Ce vrea CFR Cluj de la FCSB in ultimul meci al etapei
Ce vrea CFR Cluj de la FCSB in ultimul meci al etapei

Andrei Burcă cere gardă de onoare de la FCSB

Astfel, Andrei Burcă, eroul CFR Cluj din meciul cu FC Botoșani, care a marcat singurul gol al meciului, le cere rivalilor de la FCSB să le ofere o gardă de onoare înainte de partida din Gruia.

De asemenea, Andrei Burcă nu s-a arătat deranjat de faptul că echipa sa nu a primit încă trofeul.

CFR va ridica trofeul pe stadionul propriu

”Nu este nicio problemă, vrem să îl ridicăm acasă, în fața suporterilor, sper să se rezolve odată cu protocoalele. Am avut timp un an și jumătate să pregătim orice, văd că în alte țări au dat drumul la suporteri și la noi nu. Așteptăm și noi o gardă de onoare, așa este normal, nu?”, a spus Andrei Burcă.

În plus, Andrei Burcă a recunoscut că a fost un camipionat greu, istovitor, având meciuri din 3 în 3 zile.

A fost un campionat greu

Chiar și așa, fundașul de la națională spune că bucuria este cu atât mai mare.

”A fost un campionat dificil, cu meciuri foarte grele, din 3 în 3 zile. Dacă rămân la echipă, sper să o țin pe aceeași linie. Trebuie să ne bucurăm de acest moment, dar știm că ne așteaptă un meci dificil cu FCSB și trebuie să pregătim campionatul viitor”, a mai spus Andrei Burcă pentru CFR Cluj TV.

CFR Cluj, titlul cu numărul 7 în Liga 1

CFR Cluj a câștigat ieri titlul cu numărul 7 în Liga 1, fiind cel de-al 4-lea la rând. Astfel, clubul CFR Cluj a devenit astfel cel mai titrat club de fotbal din provincie, devansând UTA Arad.

Steaua și Dinamo mai sunt în față. CFR mai deține în palmares 4 Cupe ale României, precum și 4 Supercupe.

Urmăriți Impact.ro și pe