Marius Șumudică revine și infirmă spusele lui Becali. ”Nu am semnat cu FCSB. Cum să semnez prin telefon?”

Nicu Stan 20.05.2021, 12:48

Marius Șumudică revine și infirmă spusele lui Becali. Antrenorul spune că nu a semnat nimic cu FCSB. Noile detalii, disponibile în articolul de mai jos.

Răsturnare de situație. Marius Șumudică a infirmat că ar fi semnat vreun contract cu FCSB

Marius Șumudică revine cu declarații și infirmă spusele lui Gigi Becali. Antrenorul anunță că nu a semnat niciun contract cu FCSB.

Marius Șumudică nu a semnat cu FCSB, șansele fiind din ce în ce mai mici odată cu scurgerea timpului. Astfel, Marius Șumudică a infirmat spusele lui Gigi Becali. La câteva ore de la anunțul trecerii sale la FCSB, Marius Șumudică infirmă totul.

Marius Sumudica nu a semnat contractul cu FCSB
Marius Sumudica nu a semnat contractul cu FCSB

Marius Șumudică, antrenor liber de contract

”Sunt un antrenor liber. Nu am semnat cu nimeni. Și nici nu aveam cum să semnez prin telefon”, a răspuns scurt Marius Șumudică despre viitoarea colaborare cu FCSB, scrie playsport.ro.

Gigi Becali, patronul FCSB, nu a dezvăluit că lucrurile s-ar fi schimbat. De asemenea, joi dimineață, Gigi Becali și Marius Șumudică ar fi vorbit la telefon.

Contractul nu s-a semnat

Însă, cu siguranță, contractul despre care vorbește toată lumea nu s-a concretizat prin semnături. De partea cealaltă, Gigi Becali a părut mai reținut în declarații, însă nu a încetat să îl numească pe Marius Șumudică ca viitorul antrenor al clubului său.

Gigi Becali a anunțat că l-ar fi luat pe Marius Șumudică ca antrenor al FCSB după ce a făcut o glumă cu acesta.

Cum s-a ajuns la discuția Marius Șumudică antrenor la FCSB

”Îl împrumutasem eu pe Șumi cu 10.000 de euro, el era plecat din țară și avea nevoie pentru niște apropiați. Acum, eu, în glumă, i-am zis să aducă banii. I-am zis în glumă: te puneam antrenor dacă erai serios. El a zis credeam că vrei să îmi scazi datoria din contract.

Pe urmă a venit la mine, am stat, am stabilit și am zis să fie așa. Eu știu că a fost la mine, am bătut palma, i-a dat buletinul lui Argăseală să facă actele, apoi să semneze contractul. Pe la 18:00 ne-am despărțit, acum o oră a discutat cu Vali, la telefon, termenii contractului.

Dacă Marius Șumudică ar refuza oferta lui Gigi Becali nu ar fi o nenorocire

Nu e cu supărare dacă nu vrea. Nu e o moarte de om. Nu cred că poate să refuze contractul ăla. Mi-a zis Nu-i problemă, eu mă înțeleg cu tine!

Dacă e, da, spun că am făcut echipa împreună cu Becali. Le spun eu, nu trebuie să mă mai întrebe ei după meciuri”, a povestit Gigi Becali, potrivit Digi Sport Special.

Urmăriți Impact.ro și pe