Gigi Becali, cadou fabulos pentru prima lui nepoată. Ce a pregătit patronul FCSB pentru micuță

Marian Cărăvan 19.06.2020, 18:44

Gigi Becali e în culmea fericirii după ce a devenit bunic. Pentru patronul FCSB fotbalul a trecut pe plan secund și nici nu a mai contat că echipa sa a pierdut derby-ul cu CFR Cluj.

Bucurie imensă pentru Gigi Becali, în ziua derby-ului cu CFR Cluj

Chiar în ziua în care FCSB urma să dispute derby-ul cu CFR Cluj, la primul meci de la reluarea Ligii 1, Gigi Becali jubila. Și nu datorită vreunei isprăvi din fotbal. În familia latifundiarului din Pipera s-a petrecut un eveniment important, care a eclipsat total fotbalul. Pentru finanțatorul FCSB bucuria de a deveni bunic era nemărginită. Nimic nu a mai contat pentru Gigi Becali după ce fiica sa cea mare, Teodora, a adus pe lume o fetiță sănătoasă, care a cântărit la naștere 3,9 kilograme.

„Seamănă cu mine. De la 8 dimineața când eram la biserică, și până când a născut, pe la prânz, am fost în lacrimi și m-am rugat să nască fata bine”, a spus emoționat Gigi Becali, la România TV.

Finanțatorul FCSB spune că nu-l interesează deloc fotbalul în aceste momente: „Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze fotbalul sau altceva acum. Să fie toată lumea sănătoasă. Vreau ca toată lumea să fie la fel de fericită cum sunt eu acum”, a mai spus Gigi Becali.

În vârstă de 25 de ani, Teodora Becali, fata cea mare a lui Becali, este căsătorită cu Mihai Mincu din toamna lui 2019.

Ce cadou fabulos pregătește Gigi Becali pentru prima lui nepoată

Gigi Becali, omul care este căsătorit de 26 de ani cu Luminița, cea care i-a dăruit trei fiice (Teodora, Cristina și Alexandra) a plâns de fericire când a aflat vestea. Iar acum că are o nepoată, Maria, se pregătește să bage adânc mâna în buzunar și să-și respecte promisiunea pe care a făcut-o în urmă cu câțiva ani.

Patronul FCSB a spus că va dărui fiecărui nepot/nepoată la naștere, un cont cu o anumită sumă de bani.

„Vorbim de mulți bani, de ordinul milioanelor de euro. Gigi spune că nimeni nu are viața cumpărată și e mai bine să lași lucrurile aranjate și clare din timpul vieții, ca să nu iasă discuții sau certuri de la bani. Așa că, în familia Becali, fiecare știe de ce se va ocupa și ce va primi în cazul în care el pățește ceva. Gigi Becali este un om extrem de corect cu toată lumea, dar mai ales cu familia lui”, au dezvăluit surse din anturajul latifundiarului din Pipera.

Urmăriți Impact.ro și pe