Imagini în premieră cu Teodora, fiica lui Gigi Becali, însărcinată. Soțul nega că e gravidă

Redacția IMPACT / 19.04.2020, 15:16
Imagini în premieră cu Teodora, fiica lui Gigi Becali, însărcinată. Soțul nega că e gravidă

Fiica lui Gigi Becali și omul de afaceri s-au căsătorit toamna trecută. La scurt timp după nuntă, a apărut și anunțul că Teodora este însărcinată și-l va face pe Mihai Mincu tătic. La 24 de ani, fata latifundiarului din Pipera era deja măritată și la casa ei, cu un bebeluș pe drum. Teodora Becali va deveni mămică la începutul verii acestui an. Nunta ei a fost una de vis, la care a purtat două rochii de mireasă.

Imagini în premieră cu Teodora, fiica lui Gigi Becali, însărcinată

Teodora Becali și Mihai Mincu s-au căsătorit în luna octombrie din 2019. Cei doi vor deveni fericiți părinți în vara acestui an, după ce fiica patronului FCSB și-a recunoscut sarcina, la o scurtă perioadă de la nunta lor, ce a avut loc la Palatul Snagov, în Capitală. Evenimentul a fost unul de o mare grandoare, amfitrionii fiind chiar Cătălin Măruță și cântăreața Andra. Totodată, vestea fericită că Teodora este cea mai nouă graviduță din showbiz-ul autohton a fost făcută chiar de către tânără.

Imagini în premieră cu Teodora, fiica lui Gigi Becali, însărcinată. Soțul nega că e gravidă
Fiica lui Gigi Becali a anunțat că este însărcinată la scurt timp după nunta cu Mihai Mincu (sursă foto stânga: cancan.ro)

Soțul nega că e gravidă

Totuși, cel mai probabil superstițios din pricina sarcinii anunțate prea repede, Mihai Mincu a negat vehement zvonurile. De aceea, a preferat să nu spună adevărul, până când lucrurile nu s-au conturat mai mult. Acest aspect pare să se fi întâmplat de curând. Fiica lui Gigi Becali a fost fotografiată cu burtica de gravidă. Potrivit celor de la cancan.ro, aceasta va deveni mamă în câteva luni, în vara acestui an. Teodora Becali a fost surprinsă în plină pandemie, fiind echipată cu mască și mănuși. Tânăra purta o ținută lejeră, compusă din pantaloni comozi și un bluză de tip hanorac, care să îi protejeze burtica.

În luna noiembrie din 2019, când s-a aflat că Teodora îi va dărui un copil, Mihai Mincu a negat aceste vești. Pe atunci, afaceristul susținea că este un moment pe care ambii soți și-l doresc, dar că lasă acest aspect în voia divinității. ”Când o vrea Dumnzeu”, susținea soțul Teodorei Becali, despre clipele în care va fi tată. În urmă cu câteva zile, chiar în Săptămâna mare, fiica patronului FCSB a fost fotografiată când își rezolva câteva treburi, pe o stradă din București.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI