Veste uriașă pentru Gigi Becali. Finanțatorul FCSB a devenit bunic

Rădulescu Valentin 14.06.2020, 17:25

Gigi Becali a primit vestea mult așteptată, aceea că a devenit bunic. Fata sa cea mare a rămas însărcinată încă din anul trecut, dar totodată au negat faptul că o să aibă un copil. Theodora s-a căsătorit anul trecut cu Mihai Mincu, iar la scurt timp cei doi au devenit și părinți.

Gigi Becali, finanțatorul FCSB a devenit bunic!

Patronul FCSB se află în culmea fericirii după ce fiica sa cea mare pe nume Theodora a născut. Fata în vârstă de 25 de ani s-a căsătorit cu Mihai Mincu în toamna anului trecut, iar la scurt timp uite că a venit și vestea cea mare pentru Gigi Becali. Theodora a rămas însărcinată după ce și-a petrecut luna de miere în Hollywood, iar mai apoi au făcut o oprire în Bora Bora, una dintre cele mai romantice destinații de vacanță. Nepoata lui Gigi Becali a avut la naștere 3,9 kg și a primit nota 10 din partea medicilor. Patronul FCSB a mărturisit că fetița va fi botezată tot de fiica lui Teia Sponte, Maria, și de soțul ei.

„Tată, sunt prea bucuros ca să mă mai intereseze altceva acum, fotbal sau altceva. Să fie toată lumea sănătoasă!”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Veste uriașă pentru Gigi Becali. Finanțatorul FCSB a devenit bunic
Veste uriașă pentru Gigi Becali. Finanțatorul FCSB a devenit bunic

Theodora și soțul ei au negat prima dată sarcina

La jumătatea lunii noiembrie anul trecut, cei doi au negat faptul că vor avea un copil împreună, după ce ciao.ro a dezvăluit primele imagini în care fata lui Becali avea burtică. Theodora a apărut pe stradă în ținute largi, special pentru a ascunde sarcina. Mihai Mincu a negat de astfel toate afirmațiile, lucru ce s-a dovedit a fi fals. Gigi Becali a mărturisit recent cum a primit vestea că o să devină bunic.

„M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: «Tată, o să ai un nepot!» Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!”, a mărturisit Gigi Becali în urmă cu ceva timp.

Urmăriți Impact.ro și pe