Gigi Becali a primit un avertisment dur de la Ilie Dumitrescu. Ce se întâmplă acum

Iancu Andreea 24.12.2020, 16:53
Gigi Becali a primit un avertisment dur de la Ilie Dumitrescu. Ce se întâmplă acum

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu par să nu fie pe aceeași lungime de undă. Finanțatorul FCSB a primit un avertisment dur din partea analistului sportiv, după ce acesta a primit o ofertă pentru cel mai bun jucător desemnat la Gala GSP 2020.

Reacția lui Ilie Dumitrescu la decizia lui Gigi Becali

Dennis Man a fost desemnat în cadrul Galei GSP 2020 cel mai bun jucător al momentului. Acesta este și motivul pentru care fotbalistul a primit deja o ofertă bună, pe care însă Gigi Becali nu o apreciază. Ilie Dumitrescu a analizat oferta de 12 milioane de euro pe care FCSB a primit-o de la Krasnodar pentru Man și a comentat reacția patronului Becali la aflarea sumei propuse.

Asta e o ambiție și nu o înțeleg. De ce să ai ambiția asta să-l dai pe Man cu 14 milioane? El poate să facă mai mult. Dar, dacă ai 12 milioane acum, trebuie să te gândești și la jucător! A mai fost un moment cu Rădoi. El voia 10 milioane de dolari în perioada aia. Și s-a accidentat Rădoi la o lună sau două după. La un moment dat venise Portsmouth și plătea 8 milioane, plus 1,5 milioane de lider salariu pentru Rădoi. OK, 8 sau 7 n-ai vrut. Dar 12 milioane să nu vrei?, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport Special.

Dennis Man, cel mai bun jucător de la FCSB a primit mai multe oferte de la cluburi din Europa
Dennis Man, cel mai bun jucător de la FCSB a primit mai multe oferte de la cluburi din Europa

Golgeterul Dennis Man consideră că trebuie să își îmbunătățească jocul

Fotbalistul celor de la FCSB este considerat cel mai valoros jucător din Liga 1 după primele etape și este cotat la 6,5 milioane de euro, conform transfermarkt.com. Pe parcursul acestui an, ofertele pentru Dennis Man nu au contenit, mai multe cluburi europene fiind interesate să îl cumpere. Totuși, până la un transfer important, jucătorul de fotbal consideră că mai are de lucrat. Man a dezvăluit că trebuie să își îmbunătățească forța.

Cred ca in primul rand mai trebuie sa lucrez la forta. Sunt constient ca mai am nevoie de forta. Vad ce se intampla in alte campionate. Nu e deloc usor sa joci la un nivel foarte mare. Muncesc zi de zi la acest lucru si sper ca in momentul in care voi primi o oferta de afara si voi fi si lasat sa plec, sa fiu pregatit din punct de vedere fizic.

Nu este usor, oamenii cred ca ne este usor, dar noi avem un program bine stabilit. De dimineata ajungem la baza, luam micul dejun, iar apoi mergem imediat in sala de forta, ne pregatim pentru antrenament. Cred ca petrecem aproximativ 5-6 in baza sportiva, la care se adauga orele de refacere dupa. Pierdem mult timp, dar asta face fotbalul sa fie frumos. Cand joci in fata tribunelor pline si castigi meciurile, este ceva deosebit, a declarat Dennis Man, potrivit GSP.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...