EXCLUSIV. FCSB l-a avut în mână pe Radu Drăgușin, românul care a debutat la Juventus. Ce le-a spus puștiul

Marian Cărăvan 03.12.2020, 16:18
EXCLUSIV. FCSB l-a avut în mână pe Radu Drăgușin, românul care a debutat la Juventus. Ce le-a spus puștiul

Radu Drăgușin, românul care a debutat aseară la Juventus, putea ajunge la echipa patronată de Gigi Becali. FCSB l-a avut în mână, dar negocierile au fost stopate. Ce le-a spus puștiul.

FCSB l-a avut în mână pe Radu Drăgușin, românul care a debutat la Juventus direct în Champions League

Radu Drăgușin face senzație la 18 ani. Aseară a debutat la prima echipă a lui Juventus Torino, direct în Champions League! Fără să fi jucat în Serie A. Cumpărat în 2018 cu doar 250.000 de euro de Juventus, Radu Drăgușin putea ajunge la FCSB. Cu doar câteva luni înainte de a fi remarcat de cei de la Juventus, la un turneu de juniori. Au urmat negocieri intense. FCSB l-a avut în mână pe Radu Drăgușin, românul care a debutat la Juventus direct în Champions League. FCSB a oferit 50.000 de euro pe el, în 2017.

Negocierile au picat, dar nu din cauza patronului Gigi Becali sau a lui MM Stoica. Radu Drăgușin a fost de neînduplecat. Semn că știa ce vrea de la viață. Puștiul i-a refuzat elegant și le-a spus ferm că el vrea să joace afară, scrie Playtech.ro. Nu a durat mult și puștiul descoperit de Mihai Badea și Claudiu Florică a fost cumpărat de Juventus Torino.

FCSB l-a avut in mana pe Radu Dragusin, romanul care a debutat la Juventus
FCSB l-a avut in mana pe Radu Dragusin, romanul care a debutat la Juventus

Cum a ajuns Radu Drăgușin la Juventus

Născut la data de 3 februarie 2002, Radu Drăgușin a fost descoperit de către Mihai Badea și Claudiu Florică, cei care l-au transferat în anul 2013 de la Sportul Studențesc la clubul de juniori Dimsoft. Club ce a devenit ulterior Academia Atletico Madrid București și apoi Regal Sport Club.

Pentru Radu Drăgușin, totul s-a schimbat în momentul în care a semnat cu Juventus Torino. Italienii l-au remarcat la un turneu de juniori. Imediat după ce a împlinit 16 ani, Radu Drăgușin a semnat cu Juventus, iar acum e coleg cu Cristiano Ronaldo. A fost achiziționat de la Regal Sport București, contra unei sume care pare ridicolă în Italia, 250.000 de euro. „Un adevărat chilipir pentru club”, după cum scriu cei de la Goal.com.

Până să debuteze la echipa mare a „Bătrânei Doamne”, Radu Drăgușin a evoluat la echipele U17, U19 și U23 ale torinezilor. Radu Drăgușin a atras imediat atenția. Astfel că la finalul sezonului 2018/2019, a fost premiat drept unul dintre jucătorii de top ai Centrului de Juniori Juventus.

„Drăgușin este un colos de 1.91m, foarte puternic, care de asemenea își domină adversarii în aer. Se poziționează foarte bine în teren și are multă personalitate în joc. Trebuie să se adapteze în continuare la cerințele clubului, însă Bonucci pare a fi mentorul ideal pentru el. Visul lui Drăgușin de a debuta în prima echipă a lui Juventus a fost realizat, rămâne de văzut ce urmează”, precizează Goal.com.

 

Urmăriți Impact.ro și pe