Gigi Becali a dezvăluit care este cea mai mare problemă la FCSB. „Nu este echipa pe care mi-o doresc eu”

Sorin Barbu 04.05.2022, 10:31
Gigi Becali a dezvăluit care este cea mai mare problemă la FCSB. „Nu este echipa pe care mi-o doresc eu”

Gigi Becali și-a dat seama, în sfârșit, că sfaturile lui Ilie Dumitrescu și Gabi Balint nu sunt doar „vorbe în vânt” și că FCSB are mare nevoie de un atacant central. Patronul echipei caută un vârf veritabil și vrea să-l transfere pe David Miculescu de la UTA.

Gigi Becali vrea ca FCSB să joace la un nivel mai înalt

FCSB a revenit miraculos în lupta pentru titlu și se află la doar două puncte de liderul CFR Cluj, iar Gigi Becali are din nou speranțe că echipa lui poate câștiga campionatul după șase ani de secetă. De luni bune, Ilie Dumitrescu și Gabi Balint i-au transmis că are nevoie de un atacant central, dar omul de afaceri nu a vrut să investească și să aducă un jucător pe postul respectiv. A preferat varianta de compromis Ivan Mamut, în timp ce pe Claudiu Keșeru, un jucător plătit cu 25.000 de euro pe lună, l-a trimis să vadă meciurile din tribună. Gigi Becali vrea acum să aducă un atacant veritabil în lot.

„Nu, nu e echipa pe care mi-o doresc eu. Este cam la 90% din ce vreau eu. Îmi trebuie un atacant de valoare. Vârf, adevarat!

Este Miculescu o variantă?

Nu ne-am gândit, o să vedem, sau e posibil ca Florinel Coman să fie vârf adevărat. El nu este încă la sută la sută. E cam la 80%. În mișcări e ăla care a fost. Face diferența. Se vede, echipa e periculoasă cu el!”, a dezvăluit Gigi Becali pentru AntenaSport.

David Miculescu joacă la UTA și a fost și în iarnă pe lista de achiziții a FCSB. Gigi Becali a oferit 500.000 de euro pentru transferul acestui atacant, dar conducătorii formației din Arad au solicitat 1.000.000 de euro.

David Miculescu, atacantul formației UTA

Fiica lui Gigi Becali a împrumutat FCSB cu 1.000.000 de euro

FCSB are nevoie de bani pe acest final de campionat, după un sezon în care încasările nu au fost foarte bune pentru că echipa nu a jucat prea mult în cupele europene. În aceste condiții, fiica lui Gigi Becali a împrumutat clubul cu un milion de euro, scrie gsp.ro. La fel s-a întâmplat și la începutul anului doar că atunci suma a fost mai mică: 300.000 de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe