Gigi Becali îi face bagajele lui Claudiu Keșeru și a găsit înlocuitorul perfect. „Mi-ar plăcea să vină la noi”

Sorin Barbu 03.05.2022, 12:54
Gigi Becali îi face bagajele lui Claudiu Keșeru și a găsit înlocuitorul perfect. „Mi-ar plăcea să vină la noi”

Gigi Becali a făcut planul pentru sezonul viitor! Nu-i mai prelungește contractul lui Claudiu Keșeru și vrea să-l transfere pe David Miculescu. Patronul FCSB a aflat că jucătorul își dorește foarte tare să plece de la TA.

Gigi Becali renunță la Claudiu Keșeru, un jucător care câștigă 25.000 de euro pe lună

Gigi Becali are din nou planuri mari și se pregătește să facă investiții în vară. Patronul a ajuns la concluzia că echipa are nevoie de un atacant central, dar este mult mai prevăzător după eșecul cu Claudiu Keșeru. Atacantul de 35 de ani câștigă 25.000 de euro pe lună, dar a fost destul de rar titular, iar în cele 19 partide în care a apărut pe teren a marcat doar cinci goluri. S-a și contrat cu Gigi Becali și a promis că va face dezvăluiri la finalul contractului și a fost trimis în tribună, iar în ultimele patru partide nu a făcut parte din lot.

„Tată, nu mă mai întrebați de Claudiu Keșeru. Lucrurile sunt foarte clare cu el, iar Keșeru știe foarte bine ce vom face de la vară. I s-a spus clar încă din iarnă, atunci când nu a vrut să plece. Nu mai are rost să vorbim despre el că nu e bine”, a declarat Gigi Becali în ProSport.

Claudiu Keșeru pleacă de la FCSB din cauza conflictului cu Gigi Becali

Patronul FCSB își dorește foarte tare ca în locul lui Keșeru să aducă un fotbalist care a marcat 8 goluri în acest campionat pentru UTA.

„Pe cine voi aduce în locul lui? Sincer, îmi cam place David Miculescu ăla de pe la UTA. Au fost și niște discuții acum ceva timp, dar nu s-au concretizat. Acum am văzut că băiatul și-ar dori totuși să plece afară. Așa am văzut eu niște declarații.

Mi-ar plăcea să vină la noi, dar acum, hai să văd ce vom face noi cu titlul, iar de la vară vom încerca poate să mai avem o discuție cu UTA și cu băiatul.

Vreau să văd clar ce își dorește și băiatul, că dacă el nu vrea să vină la noi, atunci nu mai are rost să facem cu nimeni nicio discuție”, a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.ro.

 

David Miculescu are 21 de ani și nu este prima oară pe lista de achiziții a FCSB. Gigi Becali a oferit în iarnă o jumătate de milion de euro, dar conducătorii formației din Arad au cerut un milion de euro și tratativele s-au blocat.

Urmăriți Impact.ro și pe