Gianina din Las Fierbinți, mărturisiri emoționante: „Sunt mama tuturor copiilor pe care îi întâlnesc”

Ioana Nechifor 02.09.2019, 12:57
Gianina din Las Fierbinți, mărturisiri emoționante: „Sunt mama tuturor copiilor pe care îi întâlnesc”

Anca Dumitra, cunoscută publicului prin prisma serialului de la PRO TV, unde o interpretează pe Gianina din Las Fierbinți, și-a aniversat recent ziua de naștere, prilej cu care a făcut câteva mărturisiri emoționante. Detalii mai puțin știute de telespectatori au ieșit la iveală, când actrița a vorbit despre un aspect necunoscut din viața ei.

Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, a împlinit 32 de ani

La sfârșitul lunii august, Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Gianina în Las Fierbinți, serialul de comedie de la PRO TV, a împlinit 32 de ani.

Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți, a împlinit 32 de ani. Ce mărturisiri a făcut ea
Anca Dumitra, Gianina din Las Fierbinți, a împlinit 32 de ani

Cu această ocazie, ea a acordat un interviu, în cadrul căruia a vorbit despre una dintre cele mai mari dorințe pe care le are, arătând publicului o latură mai puțin cunoscută despre ea.

“Peste 5-10 ani mă văd mămică. Sunt mama tuturor copiilor pe care îi întâlnesc. Îmi plac foarte mult copiii, până acum la mine nu a fost cazul, nu știu de ce. De abia aștept și acest aspect al vieții”, a spus Anca Dumitra într-un interviu pentru emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV.

Anca Dumitra, alături de colegele ei din Las Fierbinți. La filmările pentru sezonul 16 al serialului
Anca Dumitra, alături de colegele ei din Las Fierbinți

Gianina din Las Fierbinți se pregătește pentru sezonul 16 al serialului

Anca Dumitra, alias Gianina din Las Fierbinți, a revenit pe platourile de filmare pentru un nou sezon al serialului de la PRO TV. Alături de colegii ei, ea filmează pentru sezonul 16, care va debuta pe 10 septembrie, de la ora 20.30, la PRO TV.

Actrița, care se află de mai bine de opt ani în echipa producției de la PRO TV, este recunoscătoare pentru experiența frumoasă pe care o trăiește.

Anii au fost foarte buni cu mine și sper să fie la fel de frumos și 32-ul. Mă uit la reluările care se difuzează cu Las Fierbinți și realizez că tot au trecut anii și au o repeziciune de care nu aș fi crezut înainte”, a completat actrița pe care telespectatorii o pot vedea, în această toamnă, în noul sezon Las Fierbinți.

Urmăriți Impact.ro și pe