EXCLUSIV

Gianina Corondan n-are noroc de bani la TVR. Ce salariu are, te-ai fi așteptat la o sumă mult mai mare (EXCLUSIV)

Nicu Stan, Ioana Nechifor 29.05.2021, 17:16

Gianina Corondan n-are noroc de bani la TVR. Ce salariu are, te-ai fi așteptat la o sumă mult mai mare. Care este, de fapt, remunerația vedetei, vedeți în articolul de mai jos.

Ce salariu are, de fapt, Gianina Corondan la TVR. Suma este mult mai mică decât ai fi crezut

Gianina Corondan n-are noroc de bani la TVR. Gianina Corondan este vedetă TVR și este implicată în mai muylte proiecte și cu toate asta telespectatorii ar fi crezut că are un salariu mult mai mare.

În momentul de față, pe Gianina Corondan o putem vedea la emisiunea ”Vorbește corect!”, de la TVR 1. Astfel, chiar dacă este vedetă de televiziune de 20 de ani, Gianina Corondan nu are un salariu colosal, așa cum cred unii. Conform surselor noastre, Gianina Corondan este plătită de TVR cu un onorariu de 1.000 de euro pe lună.

Gianina Corondan are 50 de ani
Gianina Corondan are 50 de ani

Gianina Corondan, mereu cu zâmbetul pe buze

Cu toate că a împlinit 50 de ani, Gianina Corondan este mereu cu zâmbetul pe buze și emană aceeași energie pozitivă ca întodeauna.

Puțini dintre români știu că tocmai această veselie a făcut-o pe Gianina Corondan vedetă TV, având puterea să îi facă și pe alții să se simtă bine, doar văzând-o. Gianina Corondan ar fi trebuit să muncească, de fapt, ca și contabilă.

Gianina Corondan electrizează audiența

Astfel, Gianina Corondan transmite energia pozitivă și starea de bine în toate proiectele sale de televiziune, acestea nefiind deloc puține la număr.

Gianina Corondan nu se limitează doar la televiziune, ea este și organizatoare de evenimente. În plus, în paralel, Gianina Corondan a făcut și emisiuni pe YouTube, precum ”Vizită de lucru”.

Timpul nu a trecut peste Gianina Corondan

În plus, timpul parcă nu ar fi afectat-o pe Gianina Corondan, ea fiind la fel de frumoasă ca pe vremea când apărea la ”Ora G” sau ”Școala Vedetelor”. La fel arată și azi, la vârsta de 50 de ani. Care este secretul ei, de pare că nu a îmbătrânit deloc, l-a dezvăluit chiar ea.

”Aşa sunt eu. Nu am astâmpăr, mereu trebuie să găsesc oameni inspiraţionali, să iau interviuri, să fiu în priză, să am noutăţi. Mă joc cu nepoţii mei, copiii fratelui meu mai mic, care lucrează în IT. Sunt doi băieţi de 5 şi 10 ani şi îi mai iau cu mine cu cortul, în excursii. Dar ce să vă zic, mănânc normal, îmi amintesc mereu că echilibrul este normal, la sală mai mergeam înainte de pandemie, acum fac doar acasă sport.

Care este secretul tinereții Gianinei Corondan

Fac câte 15 minute de mişcare, nu am o rutină, merg cu bicicleta, pe jos, alerg, nu e nici un secret. E şi vorba de gene, de moştenire genetică. Chiar dacă mai iau în greutate câteodată, mai flămânzeam când era cazul. Sunt ca un hopa mitică, schiez, dar mereu iau lecţii sau merg pe derdeluşul de începători, nu sunt expertă”, a declarat Gianina Corondan.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe