Gheorghe Dincă, un „tată bun, care a muncit” și cu mustrări de conștiință după crime. De ce le-a ucis pe Luiza și Alexandra

Stefan Daniel 09.08.2019, 15:36
Gheorghe Dincă, un „tată bun, care a muncit” și cu mustrări de conștiință după crime. De ce le-a ucis pe Luiza și Alexandra

Gheorghe Dincă a mărturisit de ce le-a ucis pe cele două fete din Caracal, Alexandra și Luiza. Mărturia suspectului a fost dezvăluită de primul său avocat din oficiu și este o afirmație strigătoare la cer din partea criminalului. Mărturia lui, însă, dezvăluie și o realitate a României actuale. De remarcat că Dincă nu este un caz singular, ci un element dintr-o lungă listă de oameni violenți, incontrolabili, în cazul căror nu se iau măsuri.

De ce le-a ucis Gheorghe Dincă pe cele două fete

Gheorghe Dincă, un „tată bun, care a muncit
Bogdan Alexandru, primul avocat din oficiu al lui Dincă

Gheorghe Dincă este supus audierilor, zi după zi, și a participat activ și la căutarea probelor, el fiind cel care le-a indicat anchetatorilor locurile unde le-a ucis pe fete și locurile unde au fost aruncate fragmentele din cadavre.

Jurnaliștii de la Digi 24 au luat legătura cu primul avocat din oficiu al suspectului, Bogdan Alexandru, care a dezvăluit, printre altele, și motivul care l-ar fi determinat pe Dincă să le omoare pe Alexandra și pe Luiza.

Bogdan Alexandru spune că Gheorghe Dincă a fost întrebat de către anchetatori de ce a săvârșit crimele, iar răspunsul acestuia a fost ciudat:

„Nu-și poate explica ce s-a întâmplat cu el, a avut momente de furie în care pur și simplu nu a mai judecat”.

Gheorghe Dincă, un „tată bun, care a muncit” pentru familia lui

Gheorghe Dincă, un „tată bun, care a muncit
Dincă a participat activ la anchetă, iar asta o să-l ajute cât i se va aplica pedeapsa

Avocatul a mai spus că în urma discuțiilor pe care le-a avut cu familia lui Dincă, a observat că aceasta a oferit un profil complet diferit față de cel care a apărut în presă.

„Am fost curios ca să aflu… Am vorbit cu soția, cu fiica și cu unul din fiii lui. Nu a fost așa cum s-a auzit… A fost un tată bun, care a muncit și care a avut grijă de familia lui. Fiica lui a spus că s-a ocupat de educația lor și a luptat foarte mult ca toți copiii lui să facă studii superioare. Cu doi din ei a și reușit”, a spus Bogdan Alexandru.

Urmăriți Impact.ro și pe