Gheorghe Dincă este nemulțumit. Zice că e obosit și se plânge că primește apă care se încălzește

Stefan Daniel 07.08.2019, 17:30
Gheorghe Dincă este nemulțumit. Zice că e obosit și se plânge că primește apă care se încălzește

Gheorghe Dincă încă se implică în anchetă, după ce a recunoscut că le-a ucis pe cele două fete, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. Avocatul inculpatului spune că se lucrează în condiții grele, având în vedere temperatura ridicată de afară și drumul anevoios pe unde trebuie să caute probe. Din această cauză, Dincă a început să se simtă obosit și se plânge de faptul că primește apă care se încălzește pentru că n-are frigider.

Gheorghe Dincă participă în continuare la percheziții

Gheorghe Dincă este nemulțumit. Zice că e obosit și se plânge că primește apă care se încălzește
Avocatul lui Dincă spune că inculpatul -a implicat activ în căutările probelor

Înainte să arunci telefonul sau laptopul pe geam de indignare, citește în continuare pentru că avocatul lui Dincă a oferit câteva detalii despre modul în care contribuie inculpatul la căutările de probe. Evident, nu a acceptat să facă asta din cauza conștiinței, ci pentru că ar putea avea unele avantaje în cadrul procesului, atunci când va fi judecat. Avocatul spune că suspectul „cooperează clar cu anchetatorii”.

„S-a afirmat nefondat că el conduce ancheta. Nu, nu el conduce ancheta, dar în condițiile în care este singurul care știe unde se află ceea ce a pus într-un loc anume, e normal ca el să îi conducă pe anchetatori. Nu au cum anchetatorii să îl conducă pe el. Este un aspect care trebuie lămurit”, a afirmat avocatul Claudiu Lascoschi, conform Hotnews.

Jurnaliștii i-au cerut părerea și cu privire la zvonurile care spun că Gheorghe Dincă i-a condus pe anchetatori pe o pistă greșită și că trage de timp sau că îi joacă pe degete:

„În mare, ceea ce a spus s-a adeverit. Nu avem de unde să știm că i-a trimis pe piste greșite. […] El a colaborat cu organul judiciar și s-au găsit niște probe. Asta arată o colaborare și un ajutor efectiv dat. El i-a condus pe anchetatori și ați văzut că s-au descoperit probe […] El a dat detaliile. Că poate a mai și mințit, sigur, că orice inculpat, chiar și în caz de furt și nu numai în caz de omor – se mai minte, nu e un caz unic când un inculpat minte. Se poate să nu spună adevărul 100%.”

Gheorghe Dincă se plânge că ancheta l-a obosit

Gheorghe Dincă este nemulțumit. Zice că e obosit și se plânge că primește apă care se încălzește
Dincă se plânge că e obosit

Același avocat mai spune că clientul său a început să se plângă de faptul că toată această alergătură după probe îl obosește. Condițiile grele de lucru devin și ele o problemă, în ciuda faptului că nu este singurul pe care-l bate soarele în cap sau care trebuie să bea apă încălzită de soare.

„El era obosit de atunci, este foarte obositor acolo. Sunt niște condiții foarte grele acolo pentru toată lumea – și pentru polițiști, și pentru inculpat, și pentru avocat. Primește apă, dar apa se încălzește și este o problemă. Nu au frigider acolo și se bea apă caldă, cum am băut și eu. Sper să își facă ceaiuri. Ceai se poate bea, apă nu se mai poate bea la un moment dat.”

Urmăriți Impact.ro și pe