Gestul uimitor pe care l-a făcut Andreea Bălan în Columbia. Toată lumea a putut să o vadă așa. „M-a bântuit în ultimii 3 ani”

Badea Violeta, Iancu Andreea 28.02.2023, 09:11

Luni, pe data de 27 februarie, Antena 1 a difuzat ediția 26 a emisiunii America Express. În cadrul acesteia, concurenții și-au schimbat coechipierii și s-au luptat pentru primul Joker din Columbia. Iată gestul uimitor pe care l-a făcut Andreea Bălan. Telespectatorii au rămas interziși când au văzut-o așa!

Ce a făcut Andreea Bălan în Columbia? Telespectatorilor nu le-a venit să creadă că este chiar ea

Ediția 26 a emisiunii America Express le-a adus o nouă surpriză uriașă echipelor de pe Drumul Aurului. Ajunse în Columbia, vedetele rămase în competiție au aflat că trebuie să-și schimbe coechipierii.

Astfel, acestea au avut ocazia să lupte cot la cot cu cei pe care cândva îi considerau rivali. Și asta nu a fost tot. Noile echipe au primit sarcina de a-și coase costumele și de-a le pregăti pentru nunta lor.

Prin urmare, Andreea Bălan a ajuns să îmbrace, din nou, rochia de mireasă. De data aceasta, însă, partener i-a fost Jean Gavril. În schimb, colega sa a făcut echipă cu Puya.

Jumătatea blondă a trupei Andre s-a amuzat pe seama probei și a publicat pe o rețea socială câteva fotografii de la „marele eveniment” din Columbia.

„Iată răspunsul la întrebările care m-au bântuit în ultimii 3 ani: ‘Dacă și când te mai măriți?’ Și uitați cum m-am căsătorit în Columbia, în America Express cu Jean Gavril! A fost cea mai atipică, interesantă și amuzantă nuntă.”, a scris vedeta în dreptul imaginilor în care a îmbrăcat rochia de mireasă.

Citește și Andreea Bălan, în lacrimi la America Express. Ce a pățit colega Andreei Antonescu!

Andreea Balan si Jean Gavril, nunta in America Express
Andreea Balan si Jean Gavril, nunta in America Express

S-au format echipe noi în ediția 26 a emisiunii America Express – Drumul Aurului

Vestea că nu vor pleca în cursă alături de partenerul cu care au pornit în competiție i-a luat prin surprindere pe concurenți. Vedetele au amuțit atunci când au auzit că vor face echipă cu cel pe care-l considerau rival.

Noilor echipe din ediția 26 a emisiunii America Express – Drumul Aurului au arătat așa: Andreea Bălan și Jean Gavril, Andreea Antonescu și Puya, Bie Adam și Dinu Gavril, Melinda și Nelu Cortea, Cătălin Bordea și Doina Teodoru, Cătălin Scărlătescu și Mikey.

Citește și Boala secretă de care suferă Nelu Cortea. Nici partenerul său de la America Express nu a știut despre ea!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...