Boala secretă de care suferă Nelu Cortea. Nici partenerul său de la America Express nu a știut despre ea

Andrei Simion, Anca Lupescu 27.02.2023, 17:10
Boala secretă de care suferă Nelu Cortea. Nici partenerul său de la America Express nu a știut despre ea

Nelu Cortea suferă de o boală pe care a ținut-o secretă. Nici partenerul său de la „America Express”, Cătălin Bordea, nu a știut despre ea, până când acestuia i s-a făcut foarte rău înaintea unei probe din cadrul emisiunii-concurs difuzate de Antena 1.

Boala de care suferă Nelu Cortea

Nelu Cortea a început să se simtă rău în timp ce urca un deal, în cadrul reality show-ului „America Express”. Concurentul a fost nevoit să se oprească, pentru că nu mai putea respira. A avut nevoie de un inhalator, iar ulterior a dezvăluit că suferă de astm.

„Eu am de mic astm. Dar se manifestă foarte rar, o dată pe an și nu atât de intens. Credeam că nu mai am aer, că nu mai pot să respir”, a spus Nelu Cortea în urma acestui incident.

„Eu știam asa ceva foarte vag, dar niciodată nu l-am crezut, pentru că nu l-am văzut așa. Eu credeam că se victimizează și inventează”, a spus, la rândul lui, Cătălin Bordea.

Cătălin Bordea și Nelu Cortea la America Express

Cine este Nelu Cortea

Ioan Mihai Cortea, cunoscut cu numele Nelu Cortea, este de profesie actor, absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică din București, dar și vlogger, gazda unui podcast pe canalul de YouTube al lui Cătălin Bordea.

Nelu Cortea este cunoscut și pentru stand-up comedy. A avut primul său spectacol în urmă cu aproximativ zece ani, în deschiderea show-ului lui Cătălin Bordea și Micutzu. Cei doi l-au încurajat să devină facă stand-up comedy.

„La primul meu spectacol au fost vreo o sută și ceva de persoane. Am deschis la Bordea și Micutzu. Ei m-au încurajat să încep. Înainte eu îi duceam pe ei cu mașina. Actor fiind, sărac, mergeam cu ei cu mașina, pentru că ei nu aveau permis.

Puneam muzică, povesteam și eu tot făceam glume, făceam glume, făceam glume, până au început băieții să-mi spună: Hai, mă, apucă-te, și eu tot nu, nu. Până la urmă, atât au insistat încât am spus bine, fie, mă apuc“, a povestit la un moment dat Nelu Cortea.

Partenerul lui Cătălin Bordea de la emisiunea „America Express” este căsătorit de opt ani. El și soția lui au doi copii, o fată și un băiat, care apar deseori în clipurile pe care le publică actorul.

Urmăriți Impact.ro și pe