Andreea Bălan, în lacrimi la America Express. Ce a pățit colega Andreei Antonescu

Stan Filon 20.02.2023, 23:24

Andreea Bălan a fost surprinsă în lacrimi la America Express, emisiunea fenomen de la Antena 1. Tensiunea a ajuns la cote ridicate la celebra emisiune, iar echipele au început să se cam ciocnească, cu gândul la marele premiu pus la bătaie.

Andreea Bălan, în lacrimi la America Express

Așadar, emisiunea America Express începe să înregistreze tensiuni între echipe. La ultima ediție, a avut loc o confruntare. S-a întâmplat în timp ce echipele au avut ca misiune pentru imunitate găsirea steagului America Express.

Andreea Antonescu și Andreea Bălan nu prea au știut de unde să înceapă să caute steagul care le-ar fi adus imunitatea, însă au găsit o metodă mai ușoară. Imediat, emisiunea s-a transformat parcă într-un film de acțiune, când cele două cântărețe au văzut o altă echipă care părea că știe ce face.

Andreea Balan, in lacrimi la America Express
Andreea Balan, in lacrimi la America Express

Urmăriri ca în filme

Vorbim despre Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Aceștia păreau foarte convinși că știu unde să caute steagul, însă echipa fostelor Andre le-a luat urma. I-au văzut în piața aglomerată din Guatemala și nu s-au mai dezlipit de ei, Andreea Bălan fiind sigură că cei doi o vor conduce fără să vrea la steag.

Scărlătescu și iubita sa le-au dat însă planul peste cap celor două Andree atunci când le-au zărit că se țin după ei. „El părea că știe unde merge”, a explicat Andreea Bălan.

„În momentul în care ne-am întâlnit cu fetele, Cătălin s-a împiedicat, a început să meargă încet”, a povestit Doina deranjată. „M-am enervat foarte tare pentru că știam că Andreea Bălan așa face. Stă la pândă”, a mai declarat ea.

S-a plâns mult

Într-un final, cei care au găsit steagul au fost într-adevăr Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru. Au aflat astfel și care le este prima misiune: Au avut de găsit o anume doamnă care poartă bluză cu un anumit imprimeu, prin mulțimea din târg.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au fost nevoite să se declare înfrânte, de data aceasta. În plus, a fost și un moment foarte sensibil, când Andreea Bălan a început pur și simplu să plângă. S-a întâmplat atunci când a primit un mesaj video de la fetițele sale.

„Vai, ce frumoase sunt! Nu mă aşteptam la aşa ceva, mi s-a făcut şi mai dor de ele. Mulţumesc mult pentru aceasta surpriză”, a spus Andreea Balan. Nici Andreea Antonescu nu și-a mai putut stăpâni lacrimile. „Când am auzit glasul fetiţelor m-a luat un plâns… Noi suntem o familie, m-a emoţionat”, a spus și ea.

Așa cum știți, după 4 sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, sezonul 5 al celebrei emisiuni de la Antena 1  a schimbat continentul și s-a mutat în America. Drumul Aurului va duce cele 9 perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri..

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...