Gestul tatălui Denisei Răducu de Paşte. Ce va face la mormântul fiicei sale. „Ştiu că se va bucura” (Exclusiv)

Ioana Bucur 22.04.2022, 16:51
Gestul tatălui Denisei Răducu de Paşte. Ce va face la mormântul fiicei sale. „Ştiu că se va bucura” (Exclusiv)

Un părinte răvășit de durerea pierderii copilului, o rană ce nu s-a vindecat nici după aproape cinci ani. Reporterii redacției Ego – Impact.ro au aflat, în exclusivitate, gestul tatălui Denisei Răducu de Paște. Ce are de gând să facă bărbatul la mormântul fiicei sale, convins că artista, care s-a stins din viață în 2017, la doar 27 de ani, „se va bucura”.

Ce vrea să facă tatăl Denisei Răducu de Paște la mormântul fiicei sale

Fericirea pare că a dispărut din sufletul tatălui Denisei Răducu, bărbatul se pregătește cu inima grea pentru sărbătoarea de Paște, amintindu-și cu durere perioada în care sărbătorile îi găseau casa plină și fiica alături.

Într-un interviu emoționant oferit în exclusivitate reporterilor redacției Ego – Impact.ro, Emilian Răducu a vorbit despre momentele frumoase, despre tradițiile pe care le respectau, an de an, și despre cadoul de Iepuraș pe care îl pregătea pentru fiicele sale, chiar dacă pentru a le putea aduce zâmbetul pe chip era nevoit să muncească în plus.

„De Paște, era tare frumos la noi în casă. Eram cu toții, uniți, cu bunicii, cu fetițele. Eu și mama lor le făceam cadouri, Sărbătorile Pascale veneau cu multă căldură sufletească.

În fiecare an, de Iepuraș, mă străduiam, munceam în plus, ca să îi pot cumpăra Denisei o rochiță cu floricele. Dar și surioarei ei, amândouă aveau la fel, țineau foarte mult una la cealaltă. Mergeam cu toții la biserică, ne rugam, apoi masa era plină cu bunătăți”, a povestit tatăl Denisei Răducu, pentru ego.ro.

Gestul tatălui Denisei Răducu de Paşte. Ce va face la mormântul fiicei sale. „Ştiu că se va bucura” (Exclusiv)
Denisa Răducu

„Casa e goală de când a plecat Denisa, totul e trist”

Trecerea timpului nu i-a alinat suferința. Duminică, chiar de Paște, va merge la mormântul fiicei sale, să-i ducă flori, ouă roșii și cozonac.

„Acum sunt singur, casa e goală de când a plecat Denisa, totul e trist. Duminică, de Paște, o să merg la mormântul Denisei, ca să-i duc flori. O să îi las acolo și câteva ouă roșii și cozonac, o să dau și de pomană. Știu că se va bucura, de acolo, din Cer!

Știe că o iubim și că suferim! Sora Denisei a fost acum ceva vreme în țară, ne-am revăzut. S-a întors însă în Spania, acolo fiicele sunt cu școala, ea și soțul au serviciu. Este greu și pentru ei!”, a mai declarat el, pentru Ego.ro

Emilian Răducu este convins că fostul impresar al Denisei nu a fost corect referitor la drepturile ei de autor, așa că a decis să-și caute dreptatea în instanță. Au trecut patru ani de când a deschis dosarul, însă procesul bate pasul pe loc.

„Procesul se tot amână, alt termen și alt termen, încă nu au suficiente dovezi, mai trebuie nu știu ce acte să depună el la dosar. Suntem de patru ani în proces. Sunt întrebări pe care ni le punem și noi. Nici nu știm dacă să mai continuăm, dacă mai avem șanse. Ni se spune doar să avem răbdare.

Aș vrea ca Justiția Română să facă mai repede dreptate, să nu se mai amâne. Eu înțeleg, trece o lună, trec două, nouă, dar dacă ceilalți nu sunt în stare să demonstreze că ce au făcut au făcut corect, ce dovezi să mai aducă la dosar, ce să se mai aștepte? Nouă nu ni se mai cer probe, doar pe ei îi mai așteptăm!”, a mai spus tatăl artistei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...