Durere de nedescris pentru familia Denisei Răducu! „Oi fi mai închis la culoare, dar copiii sunt ceva sfânt”. Mărturisiri cutremurătoare la 3 ani de la moartea tinerei artiste

Elena Avramescu 28.07.2020, 15:33
Durere de nedescris pentru familia Denisei Răducu! „Oi fi mai închis la culoare, dar copiii sunt ceva sfânt”. Mărturisiri cutremurătoare la 3 ani de la moartea tinerei artiste

La trei ani de la moartea tinerei, durerea pare să fie la fel de mare pentru familia ei, care nu poate accepta faptul că Denisa nu mai este printre noi. Weekendul trecut a avut loc parastasul de trei ani, unde a fost prezentă toată familia.

 

Durere imensă la trei ani de la moartea Denisei Răducu

 

Întreaga familie s-a adunat la parastas, respectând în același timp normele de distanțare socială, precum și celelalte reguli impuse în pandemie. Aici, tatăl Denisei a spus câteva cuvinte despre cum familia se luptă cu durerea pierderii tinerei, dar și ce s-a întâmplat în timpul parastasului.

„I-am făcut parastas sâmbătă de trei ani, preotul ne-a spus că trebuie să facem cu câteva zile mai înainte lucru pe care l-am şi făcut. Am invitat lume, dar mai puţină faţă de altădată, să nu fie grămadă, căci cu virusul acesta nu ştii. Am respectat regulile pe cât posibil. Durerea din sufletul meu şi al familiei mele nu va dispărea niciodată. Tot ce am făcut pentru ea a fost cu suflet, că e fata mea, fetiţa mea… Nu am întins mâna la nimeni”, a spus Emilian Răducu pentru Click!.

Durere de nedescris pentru familia Denisei Răducu
Durere de nedescris pentru familia Denisei Răducu

Mărturisiri pline la durere la 3 ani de la moartea artistei

Tatăl Denisei a mai spus că nu a vândut și nu o să vândă apartamentul tinerei, iar intre timp a refăcut mormântul, pentru a fi totul în perfectă ordine.

Nu se va vinde munca fetei mele, Denisa. Oi fi mai închis la culoare, dar copiii sunt ceva sfânt, dacă i-am putut ajuta am făcut-o. Cu cea mai mare plăcere. Am refăcut mormântul, e totul curat, în ordine. Este aşa cum trebuie”, a mai spus bărbatul.

La parastas s-a simțit lipsa surorii Denisei, care locuiește în Spania, iar din cauza restricțiilor cauzate de epidemie, nu a putut sa vină în țară. A decis că este mai bine să rămână acolo, pentru a nu-și pune familia în pericol.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...