Scandalul morții Denisei Manelista continuă. Incredibil ce s-a putut face după moartea ei. Ce se întâmplă cu impresarii regretatei cântărețe (Exclusiv)

Andreea Bisinicu 14.12.2020, 20:03
Scandalul morții Denisei Manelista continuă. Incredibil ce s-a putut face după moartea ei. Ce se întâmplă cu impresarii regretatei cântărețe (Exclusiv)

Ce se întâmplă cu impresarii Denisei Manelista, la trei ani de la moartea ei. Noi dezvăluiri șocante au ieșit, acum, la iveală. Prin ce chinuri cumplite trece acum tatăl Denisei, la trei ani și jumătate de la moartea sa. Cine beneficiază acum de banii de pe urma drepturilor de autor ale regretatei artiste. Tatăl Denisei Răducu abia supraviețuiește, lună de lună.

Ce se întâmplă cu impresarii Denisei Manelista, la trei ani de la moartea ei

Ce se întâmplă cu impresarii Denisei Manelista, la trei ani de la moartea ei. Denisa Manelista, după cum era cunoscută cântăreața Denisa Răducu, a murit în 2017, la numai 27 ani, din cauza unui cancer parșiv. Tatăl artistei este distrus de durere și astăzi. Încă nu îi vine să creadă că fiica lui nu mai este printre noi. Încă nu se poate resemna cu moartea copilului său iubit. Pe 13 decembrie artista ar fi împlinit 31 de ani, iar la mormântul ei s-au vărsat lacrimi amare.

Nu există durere mai mare decât aceea de a-ți îngropa propriul copil. Denisa Răducu a lăsat, în urma ei, lacrimi, suspine, durere, o familie îndoliată și un război între ei și foștii impresari ai blondinei, Florin Pește și Liviu Dovleac. Emilian Răducu, tatăl regretatei cântărețe, se luptă în tribunale cu foștii impresari ai fiicei sale, care beneficiază de drepturile de autor ale artistei, după moartea acesteia. Emilian Răducu îi acuză pe Florin Pește și Liviu Doveac pentru faptul că ar fi exploatat-o pe Denisa Manelista în timpul vieții și nu s-ar fi comportat cum trebuie cu ea.

Denisa Manelista a murit la 27 de ani din cauza unui cancer parsiv
Denisa Manelista a murit la 27 de ani din cauza unui cancer parsiv

Tatăl Denisei Răducu abia supraviețuiește de la lună la lună

Emilian Răducu i-a dat în judecată pe foștii impresari ai fiicei sale. Bărbatul a vorbit, în exclusivitate pentru playtech.ro, despre durerile sale de părinte și de faptul că abia se poate întreține. Din pensia de 1700 de lei primită de la stat, 700-800 de lei plătește lunar taxele judecătorești. În plus, se pare că tatăl Denisei Manelista a făcut o semipareză, la moartea fiicei sale, iar acum urmează un tratament destul de costisitor.

„Eu muncesc pe 17 milioane, trag de fiare toată ziua. Din banii ăștia trebuie să dau la avocați câte 7-8 milioane, lunar, bani de taxe judecătorești. Le-am făcut plângere penală lui Florin Pește și Liviu Dovleac, dar procesul tergiversează, ei nu se prezintă intenționat la termene. Acum nu vreau să cred ca avocații mei m-au vândut lui Florin Pește. Sunt rudele noastre, Dovleac e văr cu Denisa. Pește a vândut 25 de piese cântate de Denisa cu 25. 000 de euro. Ăstia doi mi-au băgat fata în mormânt. Dacă noi le făceam lor așa, să profitam de copiii lor, acum nu mai existam. Noi, de când a murit Denisa, nu am luat un leu. Nici eu, nici sora ei. Rudele din partea mamei ei sunt niște oameni lipsiți de suflet. Ce au făcut ei a fost jalnic. Ei iau bani de pe urma Denisei și acum”, a declarat tatăl Denisei Răducu, pentru playtech.ro.

De ziua Denisei, la mormântul acesteia, au venit nu doar membri ai familiei și prieteni, ci și oameni care îi ascultau muzica. Părintele cântăreței a spus, cu lacrimi în ochi, că Denisa s-a născut și a murit în aceeași zi din săptămână: duminică dimineața. Mai mult, Emilian Răducu se bucură de faptul că lumea nu a uitat-o pe Denisa Răducu și că memoria ei va rămâne intactă în amintirea celor care au apreciat-o.

Urmăriți Impact.ro și pe