Gestul superb pentru medici făcut de o patroană din Târgoviște. ”Am adus un strop de bucurie”

Redacția IMPACT 17.03.2020, 19:06
Gestul superb pentru medici făcut de o patroană din Târgoviște. ”Am adus un strop de bucurie”

O patroană din Târgoviște a făcut un gest emoționant, pentru medici. Femeia este autoarea unui act care a reușit să impresioneze foarte tare. Criza sanitară din ultima perioadă a ajuns să afecteze foarte multe sectoare economice. De aceea, foarte multe afaceri au avut de suferit, pentru că nu au mai existat clienți, care să achiziționeze diverse tipuri de marfă.

Gestul superb făcut de o patroană din Târgoviște, pentru medici

Reprezentanta unei florării din Târgoviște a decis să facă un gest foarte emoționant, prin care să salveze și câteva buchete de flori. În caz contrar, aranjamentele floristice ar fi ajuns să fie aruncate la gunoi, în lipsa de clienți. Mai mult, a fost un gest apreciat și de cadrele medicale, acestora fiindu-le oferite respectivele buchete. Pentru a nu face risipă, femeia a mers cu brațul plin de flori până la unitatea spitalicească din zona ei.

Gestul superb pentru medici făcut de o patroană din Târgoviște Am adus un strop de bucurie
Patroana unei florării din Târgoviște a făcut un gest superb pentru medici și le-a dus buchete de flori

Criza din ultimele zile a dus la o lipsă foarte mare de clienți, și în domeniul florăriilor. Oamenii au fost sfătuiți să nu mai iasă din case, pentru a evita răspândirea epidemiei. De asemenea, reprezentanții unei florării din Târgoviște au decis că pe această cale pot salva și florile pe care ajungeau să le arunce, fiindcă nu le mai cumpăra nimeni. Inițial, prețul buchetelor a fost redus până la jumătate, dar pentru că tot riscau să ajungă la gunoi, au fost oferite în dar. Cele care le-au primit au fost asistentele și medicii din Spitalul Județean Târgoviște.

Potrivit celor de la cancan.ro, gestul a fost interpretat în mod pozitiv și de către cadrele medicale care au primit respectivele buchete de flori. Mai mult, aceștia s-au fotografiat cu toții, în timp ce țineau repectivele aranjamente. Imaginea a ajuns virală într-un timp record, fiind publicată și pe rețelele sociale. Totodată, nu au fost uitate nici cadrele medicale de pe ambulanță, care au primit buchete simlare celor din poză.

„Astăzi salvăm florile din florărie. Tot astăzi, dis de dimineața ne-am făcut simtita prezența în unitatea UPU și la SAJ Dâmbovița pentru a aduce un strop de bucurie dăruind emoții. Susțin și respect cadrele medicale, mai ales în această perioadă. Să vă dea bunul Dumnezeu putere să aveți grijă de noi toți!”, a mărturisit patroana florăriei.

Urmăriți Impact.ro și pe