EXCLUSIV

Exclusiv: Ce relație au acum surorile Iuliana și Nicoleta Luciu cu tatăl alcoolic, care le-a distrus copilăria. Bărbatul a făcut dezvăluiri în premieră

Oana Pascaru 03.04.2021, 11:29

Surorile Iuliana și Nicoleta Luciu au avut multe de pătimit, în copilărie, din cauza tatălui lor, Ion Luciu, care mai tot timpul era beat. Totuși, iată că cele două vedete nu și-au abandonat părintele la bătrânețe, ajutându-l cu pachete cu mâncare, dar și cu bani. Ion Luciu ne-a vorbit la superlativ despre fetele lui, în interviul oferit în exclusivitate pentru Impact.ro. În plus, bărbatul susține că a reușit să se desprindă de marele viciu, alcoolul, care i-a distrus viața personală.

Ce relație au acum surorile Luciu cu tatăl acoolic

Surorile Luciu au doar amintiri dureroase cu tatăl lor, Ion Luciu, care dăduse, încă din anii tinereții, în patima băuturii. Nicoleta l-a dus adesea, la medici, în speranța că îi va găsi leacul, și iată că eforturile ei au dat rod.

Cel puțin, așa se mândrește Ion Luciu, care ne-a declarat, în exclusivitate pentru impact.ro, că se ține departe de pahar.

Sunt bine, am probleme cu mijlocul, mai exact am hernia de disc, mă doare tare! Este caz de operație, dar nu mă operez, îmi este frică. Mișcare fac, da, merg pe jos și mă ajută mult asta. M-am lăsat și de alcool, din cauza problemelor de sănătate, am avut o perioadă în care am consumat, recunosc, dar acum nu mai beau din cauza bolilor, Ion Luciu pentru impact.ro.

Tatăl surorilor Luciu, Ion Luciu
Tatăl surorilor Luciu, Ion Luciu

Nicoleta Luciu, despre copilăria dureroasă: “Când ştiam că tata trebuie să ajungă acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama”

Ion Luciu a dorit să mai menționeze că și-a îmbunătățit relația cu ce două fete ale lui, care îl vizitează.

Fetele mă ajută și ele, dar, na, fiecare e pe drumul ei, Iuliana e cu serviciul, Nicoleta, cu nepoții. Ultima dată mi-am văzut nepoții acum trei sau patru ani și m-am bucurat enorm. Pe fete le-am văzut acum vreo lună, au venit amândouă la mine, cu de toate, mi-au cumpărat chiar prea multe, Ion Luciu pentru impact.ro

Nicoleta Luciu a făcut, în urmă cu câțiva ani, dezvăluiri dureroase, referitor la problemele avute cu tatăl ei, dependent de băutură.

Când ştiam că trebuie să ajungă tata acasă, ascundeam tot ce credeam că ar putea folosi ca să o lovească pe mama, cum ar fi cuţitele sau toporul. Ne retrăgeam fiecare în camera lui, nici lecţiile nu mai puteam să le facem. Seara nu puteam să folosim curentul, pentru că ne spunea că nu are bani să-l plătească.

Mă trezeam la 3 dimineaţa ca să-mi fac lecţiile pentru şcoală. Îmi era foarte frică de el. N-am simţit niciodată dragostea de tată. N-a ştiut să ne ofere o îmbrăţişare sau să ne spună o vorbă bună, numai în înjurături ne ţinea. Dacă nu ar fi alcoolic, ar fi un om extraordinar, Nicoleta Luciu.

Tatăl Nicoletei Luciu, părăsit de soție: ” Am luat-o când avea 15 ani, din dragoste”

Ion Luciu nu a negat niciodată că a fost dependent de alcool.

Soția mea a plecat de acasă pentru că i-a zis Nicoleta. O iubesc, aș primi-o și astăzi înapoi, mai ales după 35 de ani de căsnicie, regret mult niște chestii… N-am încercat să-mi refac viața, am luat-o când avea 15 ani, din dragoste. Soția mea m-a părăsit din cauza băuturii. Regret că nu mai sunt în familie, cu copiii. Dacă fiica mea i-ar da dezlegare, soția mea s-ar întoarce la mine, Ion Luciu.

Nicoleta Luciu s-a căsătorit în 2012 cu afaceristul Zsolt Csergo și locuiește la Miercurea – Ciuc, alături de soț și de cei patru copii ai lor.

Urmăriți Impact.ro și pe