Gestul pe care l-a făcut Simona Halep după ce a depus actele de divorț. N-a mai avut răbdare și a acționat direct

Andra Daoud 09.09.2022, 15:50
Gestul pe care l-a făcut Simona Halep după ce a depus actele de divorț. N-a mai avut răbdare și a acționat direct

Simona Halep și Toni Iuruc au semnat joi, 8 septembrie, actele de divorț. Separarea s-a produs la două zile de când afaceristul a confirmat că mariajul lor a ajuns la final, iar sportiva nu a stat pe gânduri și a dat de înțeles că nu mai este nicio cale de întoarcere. Ce a făcut Simona Halep chiar în ziua în care a devenit o femeie liberă.

Ce a făcut Simona Halep în ziua în care a fost la notar să divorțeze

Mariajul dintre Simona Halep și Toni Iuruc a ajuns la final. Cei doi au divorțat la notar, la mai puțin de un an de când au spus „Da” în fața ofițerului Stării Civile. Chiar în ziua în care a semnat actele de divorț, Simona Halep a făcut un gest surprizător, iar cei care îi urmăresc activitatea online au remarcat imediat.

Sportiva a șters toate fotografiile cu ea și fostul soț de pe Instagram. Imaginile de la cununia civilă, care a avut loc pe 15 septembrie 2021 la Constanța, au dispărut de pe contul de socializare al sportivei, la fel și imaginile de la petrecerea de logodnă, care avusese loc cu două luni mai devreme.

Simona a ținut să le transmită un mesaj celor peste 1.7 milioane de oameni care o urmăresc pe Instagram și nu numai. Sportiva a postat un mesaj pe Stories, în care a recunoscut că trece printr-un divorț și a cerut decență.

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și discreție acest subiect”, a scris Simona Halep.

Simona Halep mesaj divort
Mesajul postat de Simona Halep, in ziua in care a divortat

Nunta trebuia să aibă loc în luna noiembrie

Înainte de a șterge fotografiile cu fostul ei soț, Simona Halep nu mai fusese activă pe rețelele sociale de zile bune, mai exact de la eliminarea de la US Open, lucru care i-a îngrijorat pe cei care o urmăreau online.

Simona Halep și Toni Iuruc nu au mai apucat să facă și cununia religioasă și petrecerea de nuntă, care erau programate să aibă loc în luna noiembrie, la Sinaia. Încă nu se știe care au fost motivele care au dus la despărțire, însă pentru Toni Iuruc acesta este cel de-al treilea divorț.

Afaceristul și jucătoarea de tenis aveau o relație de trei ani, iar în urmă cu aproape un an s-au căsătorit civil. Evenimentul a avut loc într-o locație exclusivistă din Constanța. Tot într-un decor luxos ar fi trebuit să aibă loc și nunta: evenimentul cu 300 de invitați urma să se desfășoare la Cazinoul Sinaia, iar invitațiile fuseseră trimise deja.

Urmăriți Impact.ro și pe