Simona Halep, prima reacție după divorț. Sportiva confirmă oficial separarea de Toni Iuruc. „Am decis de comun acord”

Badea Violeta 08.09.2022, 18:41
Simona Halep, prima reacție după divorț. Sportiva confirmă oficial separarea de Toni Iuruc. „Am decis de comun acord”

Simona Halep a confirmat despărțirea de Toni Iuruc și a mărturisit că și-ar dori ca presa să le respecte intimitatea. După ce ieri, 7 septembrie, au apărut primele zvonuri legate de divorț, celebra sportivă a decis să facă primele declarații despre situația în care se află cu omul de afaceri.

Simona Halep a confirmat divorțul de Toni Iuruc. Prima declarație a tenismenei

Zvonurile despărțirii dintre Simona Halep și Toni Iuruc au apărut miercuri, pe data de 7 septembrie. Ulterior, Toni Iuruc a confirmat vestea tristă. Omul de afaceri a precizat că decizia a fost luată de comun acord și că nu va mai comenta subiectul în public în perioada următoare.

„Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică. De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință”, a declarat Toni Iuruc, citat de Fanatik.

După ce afaceristul și sportiva s-au prezentat astăzi, 8 septembrie, la un cabinet de avocatură, fostul lider mondial a făcut primele declarații pe pagina sa oficială de Instagram.

„Eu și Toni am decis de comun acord să mergem fiecare pe drumul său. Am rugămintea ca presa să ne respecte intimitatea și să trateze cu decență și dicreție acest subiect”, a scris Simona Halep pe InstaStory.

Simona Halep confirma divortul
Simona Halep confirma divortul

Gluma lui Toni Iuruc după ce a ieșit din cabinetul de avocatură

Toni Iuruc și Simona Halep au fost prezenți joi, 8 septembrie, la un cabinet de avocatură, unde ar fi semnat actele de divorț. Deși nu se află într-un moment bun al vieții sale, afaceristul a găsit puterea să glumească.

„Fac o glumă. Eliminarea din turul întâi de la US Open”, a spus fostul partener de viață al Simonei Halep.

Amintim că cei doi și-au unit destinele pe data de 15 septembrie 2021, iar la nici un an distanţă și-au spus adio. Pe data de 13 noiembrie, Simona Halep și Toni Iurc urmau să se cunune civil și să petreacă, dar totul a fost anulat.

Vestea divorțului dintre cei doi a picat ca un trăznet pentru întreaga Românie. Totodată, informația a făcut rapid înconjurul lumii, iar în ultimele ore au apărut tot felul de speculații cu privire la motivele despărțirii.

Citește și Simona Halep, primele imagini după anunțul divorțului. Unde a fost surprinsă jucătoarea!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...