Simona Halep și Toni Iuruc, la final de drum. Cei doi divorțează după mai puțin de un an de mariaj. „Am plecat pe drumuri separate”

Badea Violeta 08.09.2022, 18:03
Simona Halep și Toni Iuruc, la final de drum. Cei doi divorțează după mai puțin de un an de mariaj. „Am plecat pe drumuri separate”

Informația potrivit căreia Simona Halep și Toni Iuruc divorțează face înconjurul presei din țara noastră, cu atât mai mult cu cât cei doi aveau programate cununia religioasă și petrecerea pe data de 13 noiembrie. Astăzi, 8 septembrie, tenismena și fostul ei partener s-au prezentat la un cabinet de avocatură, iar când au ieșit de acolo Toni Iuruc a oferit câteva declarații despre separare.

Ce a spus Toni Iuruc despre divorțul de Simona Halep

Încă de miercuri, 7 septembrie, presa din România vuiește pe seama divorțului dintre Simona Halep și Toni Iuruc. Informația vine în contextul în care cei doi și-au unit destinele în urmă cu mai puțin de un an, iar cununia religioasă și petrecerea trebuiau să aibă loc pe data de 13 noiembrie 2022.

În cursul zilei de astăzi, cei doi au mers la un cabinet de avocatură, iar la ieșire afaceristul a vorbit despre separarea de celebra jucătoare de tenis. Afaceristul a fost destul de rezervat în declarații, însă a confirmat că el și partenera lui au hotărât să meargă pe drumuri separate.

„Am plecat pe drumuri separate! Nu căutați senzaționalul că nu există. Suntem doi oameni normali, merge fiecare pe drumul lui. Suntem în relații foarte bune. Mergem doar înainte, așa e în viață!”, a declarat Toni Iuruc, potrivit spynews.ro.

Toni Iuruc si Simona Halep 1
Toni Iuruc si Simona Halep 

Simona Halep și Toni Iuruc, la masă cu avocații

Fotoreporterii publicației citate mai sus au fost astăzi, 8 septembrie, pe urmele lui Toni Iuruc și ale Simonei Halep. Astfel, aceștia au aflat că sportiva și bărbatul alături de care aceasta credea că își va petrece toată viața au mers în vizită la un cabinet de avocatură, acolo unde au discutat despre divorț.

Inițial, presa a speculat că fostul lider mondial și cel care i-a fost soț mai puțin de un an au ales să se separe pe calea amiabilă, lucru care nu ar fi implicat complicații. Însă, faptul că au vizitat un cabinet de avocatură arată că, de fapt, lucrurile nu sunt atât de simple între ei.

Prima care a ajuns la locul cu pricina a fost chiar Simona Halep. La scurt timp a ajuns și omul de afaceri. Sportiva nu a scos niciun cuvânt despre divorț. În schimb, Toni Iuruc a confirmat despărțirea de tenismenă.

Citește și Cine e bărbatul pe care Simona Halep se va sprijini la divorțul de Toni Iuruc. Cei doi colaborează de mai multă vreme!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...