EXCLUSIV

Gestul pe care l-a făcut Dana Budeanu după ce Răzvan Botezatu a început s-o parodieze. ”Pensații țin cu pensații”

Nicu Stan 20.05.2021, 10:30
Gestul pe care l-a făcut Dana Budeanu după ce Răzvan Botezatu a început s-o parodieze. ”Pensații țin cu pensații”

Gestul pe care l-a făcut Dana Budeanu după ce Răzvan Botezatu a început s-o parodieze. Detaliile amuzante, în rândurile de mai jos.

Dana Budeanu, reacție acidă după ce Răzvan Botezatu a parodiat-o în mai multe filmulețe. Ce i-a transmis fostului prezentator TV

Gestul pe care l-a făcut Dana Budeanu după ce Răzvan Botezatu a început s-o parodieze. Răzvan a avut curajul să o parodieze pe Dana Budeanu, în mai multe filmulețe pe care le-a postat pe Internet.

Dana Budeanu nu a ratat prilejul de a-l taxa pe fostul prezentator al matinalului de la Antena Stars.

Razvan Botezatu nu si-a gasit dragostea in Germania
Razvan Botezatu nu si-a gasit dragostea in Germania

Dana Budeanu nu l-a abordat direct pe Răzvan Botezatu

”Dana Budeanu nu m-a contactat niciodată, doar m-a blocat pe toate conturile sociale. Un prieten, care s-a întâlnit cu ea, la un salon de înfrumusețare, i-a zis: Nu te supăra, dar eu țin cu Botezatu!. Replica ei a fost genială: Păi, da, pensații țin cu pensații!”, a spus Răzvan Botezatu, potrivit playtech.ro.

Răzvan Botezatu, fost prezentator TV, a povestit despre eșecurile sentimentale din Germania.

Răzvan Boteaztu a locuit o vreme în Germania

Răzvan Botezatu a locuit o vreme în Germania, unde se pregătea să se însoare cu un bărbat, însă nu s-a întâmplat așa. Astfel, după un lung șir de decepții în amor s-a hotărât să se întoarcă în țară.

”În Germania am făcut cursuri de dezvoltare personală, am învățat și limba, am fost la școală, am prins și niște roluri mici în televiziune. Din păcate, în pandemie, a trebuit să găsim alte soluții pentru a ne întreține, și cum această afacere, cu tricouri personalizate, a prins bine, am revenit în România.

Nemții sunt reci, nu sunt ca românii

Am avut mai multe tentative de relații în Germania, dar nu au funcționat. Ei sunt foarte reci, noi suntem firi foarte calde, așa că e cam greu să ne pliem după comportamentul și temperamentul lor.

Așa că mi-am dat cu reveneală, cu siguranță îmi voi găsi un soț sau un iubit român”, a mai dezvăluit Răzvan Botezatu.

Răzvan Botezatu își caută iubit. Cum să fie alesul

Astfel, Răzvan Botezatu îi anunță pe cei interesați de iubirea lui că nu este pe interes, însă nu ar fi rău ca viitorul lui partener să aibă, totuși, ceva bani puși de-o parte.

”Nu contează banii, sunt o fire foarte cheltuitoare, dar contează ca persoanei de lângă tine să îi pese, să fie fidelă, să ai încredere, să vă iubiți, contează și banii, dragostea trece și prin stomac”, a mai declarat Răzvan Botezatu.

Urmăriți Impact.ro și pe