10 bărbați celebri care au recunoscut că sunt homosexuali. Sex-simbolul Gabriel Garko, cel mai nou nume pe listă

Daria Petrescu 21.11.2020, 09:18
10 bărbați celebri care au recunoscut că sunt homosexuali. Sex-simbolul Gabriel Garko, cel mai nou nume pe listă

Bărbați celebri homosexuali. În timp ce unii bărbați celebrii au ales să țină ascunsă orientarea lor sexuală, alții nu au avut nicio reținere, chiar dacă pentru asta au fost aspru criticați. Astfel că, cei care au ales să își recunoască orientarea sexuală au spus lumii intregi pe cine iubesc. Printre aceștiam cel mai nou nume care a făcut public acest detaliu intim, a fost Gabriel Garko.

10 bărbați celebri care au recunoscut că sunt homosexuali

Gabriel Garko

Gabriel Garko este unul dintre cei mai apreciați actori din Italia. A interpretat roluri inportante în seriale precum „Onoare şi respect” sau „Dragoste şi sânge’. Acesta a dezvăluit că a avt timp de 11 ani o relație cu un alt bărbat.

„Prima mea relaţie adevărată a fost cu un bărbat pe nume Riccardo. Am fost împreună 11 ani”, şi-a început Gabriel confesiunea. „Eu şi Riccardo trăiam împreună, dar în afară prezentam o minciună. Când veneau prietenii la cină pe la mine, la sfârşitul serii el se prefăcea că pleacă acasă. Apoi, după ce toţi prietenii plecau şi ei, el se întorcea la mine. Iar când plecam în vacanţe, mereu eram într-un grup mai mare de prieteni, niciodată doar noi doi”, a mai spus Gabriel Garko.

Freddie Mercury

Artistul a avut cu Mary Austin o relație de iubire longevivă. După șase ani, aceștia s-au despărțit. Într-o noapte, el i-a spus că bănuiește că e bisexual, la care ea a replicat blând: “Nu, Freddie, eşti gay”, după cum s-a scris în presa din străinătate.

Ricky Martin

Încă din primii ani ai carierei sale, s-a spus despre Ricky Martin că ar fi homosexual. Însă, acesta și partenerul lui de viață au decis să facă publică orientarea sexuală, abia după ce au devenit părinții unor gemeni născuți prin mama-surogat. Martin a scris pe blogul său în martie 2010: „Sunt mândru să spun că sunt un homosexual norocos!”.

Adam Lambert

Adam Lambert a declarat pentru revista Rolling Stone în 2009: „Nu cred că ar trebui sa fie surprinzător pentru nimeni faptul că sunt gay!”. Artistul nu are un iubit și declară că este imposibil să stabilești o relație adevărată în mediul online.

Elton John

Elton John

În 1984, cântăreţul s-a căsătorit cu o femeie, dar a divorţat patru ani mai târziu. Elton John s-a declarat bisexual în 1976. Atunci se afla la începutul carierei sale. Între timp, şi-a recunoscut homosexualitatea şi a devenit un apărător al drepturilor homosexualilor şi un luptător contra SIDA. Elton John și soțul său, David Furnish, au împreună doi copii născuți de mame surogat.

George Michael a murit în urmă cu doi ani, pe 25 decembrie

Interpretul a recunoscut că este gay la sfârşitul anilor ’90. De-a lungul timpului, el s-a bucurat constant de atenţia tabloidelor britanice.

Sam Smith

Sam Smith

Sam şi-a recunoscut orientarea sexuală acum câţiva ani. Cea mai recentă relație a artistului a fost cu actorul din serialul „13 Reasons Why”, Brandon Flynn.  „La intrebarea ‘ești gay?’, o să raspund că da. ‘Cântecele tale sunt despre relația cu un bărbat’? Ei bine, da”, a mărturisit artistul.

Olly Alexander

a recunoscut că la începutul carierei sale i-a fost recomandat să ascundă de presă orientarea lui sexuală. Lucru pe care nu l-a făcut. Mai mult, unele dintre piesele artistului sunt închinate comunității LGBT, realizând chiar și un documentar BBC despre propriile experiențele homosexuale.

Boy George

Boy George

Timp de mai mulţi ani, Boy George a format, în secret, un cuplu cu Jon Moss, toboşarul formaţiei Culture Club, din care a făcut şi el parte.

Tiziano Ferro

În 2010, Tiziano Ferro a recunoscut într-un interviu acordat editiei italiene a revistei Vanity Fair că este homosexual.  „I-am spus că eu cred că sunt atras şi de băieţi. A râs blând de mine şi mi-a spus că asta nu poate fi adevărat”, a spus Tiziano.

Urmăriți Impact.ro și pe