Cum a ajuns Mihai Rait să îl joace pe Dorel în Las Fierbinți de la PRO TV. Detalii neștiute de fani

Cum a ajuns Mihai Rait să îl joace pe Dorel din Las Fierbinți de la PRO TV

Mihai Rait, cunoscut publicului sub numele de Dorel din Las Fierbinți, a povestit cum a ajuns să îl joace pe celebrul personaj din serialul de comedie de la PRO TV. Ideea a luat naștere la o discuție banală cu cei care i-au devenit ulterior colegi în producția ajunsă la sezonul cu numărul 16. Totuși, cum de a ajuns el să îl joace tocmai pe Dorel, fratele cârciumarului Bobiță? Răspunsul nebănuit a ieșit la iveală.

Cum a luat naștere Las Fierbinți de la PRO TV

Dintr-o discuție banală, Mihai Rait, alias Dorel din Las Fierbinți, și colegii lui au reușit să pună bazele unui proiect ambițios și de succes. Au trecut mai bine de șapte ani de atunci, iar actorul a povestit de la ce a pornit ideea serialului de la PRO TV.

“Serialul ăsta a început într-o zi de plictiseală. Stăteam şi ne beam cafeaua în studio la Dragoş Buliga, ne mai adunam pe acolo şi ne puneam mintea la contribuţie, să vedem ce proiecte mai putem face.

La un moment dat am început să povestesc cu Bobonete, pentru că noi ne ştim din clasa a IV-a, am copilărit la ţară, la Giurgeni, despre ce mai fac oamenii prin sat.

Leonid tocmai traducea un serial rusesc şi a zis: „Seamănă foarte mult cu ce fac eu acum.“ Şi atunci am început să ne gândim ce personaje ni s-ar potrivi”, a povestit Mihai Rait, în urmă cu ceva timp, pentru ziarul Adevărul.

Mihai Rait este Dorel în Las Fierbinți. Cum a ajuns el să-l joace pe fratele cârciumarului Bobiță

Mihai Rait este Dorel în Las Fierbinți de la PRO TV

Cum a ajuns Mihai Rait să fie Dorel în Las Fierbinți

Prieten din copilărie cu Mihai Bobonete, cel care îl interpretează pe cârciumarul Bobiță din Las Fierbinți, Mihai Rait a ajuns să aibă o legătură apropiată cu acesta și în serialul de la PRO TV.

Așadar, în momentul în care s-au propus personajele, alegerea pentru el a fost una simplă.

“Giani a zis: „eu vreau să fiu şmecherul ăla.“ (Râde) Bobo a zis că e cârciumar negreşit şi eu am zis: „Eu tre’ să fiu…“ şi Bobo îmi zice: „Tu ce tre’ să fii? Tu o să fii fratele cârciumarului!“.

Pentru că noi oricum am crescut de mici împreună, dar atunci nu ştiam că aşa o să se scrie şi că personajul meu rămâne prost făcut grămadă. (Râde) De fapt, nu prost, mai naiv, mai copilăros”, a mai spus actorul în același interviu.