Cu cine se iubește Giani din Las Fierbinți în viața reală. Sunt căsătoriți din facultate și au împreună doi copii. Imagini rare

Ana Anitoiu 01.10.2020, 19:26
Cu cine se iubește Giani din Las Fierbinți în viața reală. Sunt căsătoriți din facultate și au împreună doi copii. Imagini rare

Costi Diță, care îl interpretează pe Giani în ”Las Fierbinți”, este căsătorit din timpul facultății. El și soția lui, Oana, au împreună doi copii.

Cum și-a cucerit Giani din ”Las Fierbinți” soția

Giani din ”Las Fierbinți” a dezvăluit cum și-a cucerit soția. Actorul Costi Diță s-a caracterizat, însă, drept ”un romantic atipic”.

”Cum mi-am cucerit soția? Nu pot să fac un rezumat. Și chiar dacă aș încerca, ar suna a laudă și îmi propun să nu fiu genul ăla de om care se ridică singur în slăvi. A fost o poveste lungă și frumoasă.

Am făcut multe lucruri pentru ea, de la faptul că am încercat (și încerc mereu) să o fac să radă ori de câte ori e tristă, până la faptul că am acceptat să mă schimb pentru ea, în sensul maturizării. Și ea știe asta.

Sunt multe lucruri de spus aici… Cred că la întrebarea asta ar trebui să răspundă ea. Dacă romantic înseamnă să cumperi flori așa… fără să fie nevoie de motive speciale sau să programezi brusc ieșiri în oraș sau în afara orașului… atunci poate că sunt un romantic, dar un romantic care nu acceptă că e romantic, un romantic mai atipic”, a declarat Costi în cadrul unui interviu

Soția lui Giani din ”Las Fierbinți” i-a fost alături actorului și în momente foarte grele, cum au fost accidentele rutiere în care el a fost implicat. Cei doi au împreună doi fii.

Cu cine se iubeste Giani din Las Fierbinti in viata reala. Sunt casatoriti din facultate si au impreuna doi copii. Imagini rare

Asipirina din ”Las Fierbinți” și-a cunoscut soțul tot în facultate

Și Aspirina din ”Las Fierbinți” și-a cunoscut soțul în facultate. Însă, pentru actrița Mirela Oprișor și Mimi Brănescu, scenarist al serialului, au mers, la un moment dat, pe drumuri diferite.

În cele din urmă, Aspirina și soțul ei s-au reîntâlnit, s-au căsătorit și au devenit părinții unei fetițe.

”Probabil așa se spune că relațiile personale nu trebuie amestecate cu cele profesionale, dar eu nu știu cum e altfel. Dacă suntem noi actori, iar Mimi mai e și scriitor, noi ne-am educat să trăim așa și să ne înțelegem.

Mă consider o femeie foarte norocoasă că l-am întâlnit. Nu știu dacă poți să dai sfaturi, dar există niște reguli pe care noi le-am aplicat de la începutul relației noastre: nu ne culcăm niciodată certați și nu am făcut asta în atâția ani de căsnicie.

Eu nu am trăit niciodată cu Mimi o ceartă să nu ne vorbim cu zilele sau să trecem unul pe lângă celălalt la bucătărie, nu a fost așa ceva.

De regulă, am învățat să ne purtăm cu grijă în ani, când e unul obosit sau nervos, celălalt îl menajează, cu umor am trecut peste multe și cred că e foarte bine că încă râd la glumele lui, nu numai cele scrise, ci și la cele ale noastre din familie, de zi cu zi. Eu zic că e foarte bine!”, a spus Mirela Oprișor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...