Gestul pe care îl fac părinții lui Răzvan Ciobanu la un an după moartea acestuia. ”Vor împărți cui voi putea”

Redacția IMPACT 14.04.2020, 17:53
Gestul pe care îl fac părinții lui Răzvan Ciobanu la un an după moartea acestuia. ”Vor împărți cui voi putea”

Îndrăgitul creator de modă, Răzvan Ciobanu s-a stins din viață în urmă cu aproape un an de zile într-un accident rutier. Trecerea acestuia în neființă a întristat multă lume, însă în special pe părinții acestuia, care din cauza pandemiei nu-i va putea face o pomană fiului său așa cum și-ar fi dorit.

Ce fac părinții lui Răzvan Ciobanu la un an de la moartea fiului lor

Răzvan Ciobanu și-a piedut viața chiar în sfânta noapte de paște, în jurul orei 23:00. Creatorul de modă a suferit un atac cerebral, din cauza căruia a pierdut controlul autovehiculului și s-a izbit de un copac. Medicii legiști, au specificat în urma investigației că bărbatul a murit înainte de impact. În plus, în sânge au fost depistate droguri, dar și alcool.

razvan ciobanu, gest, parinti
Ce fac părinții lui Răzvan Ciobanu la un an de la moartea fiului lor. Sursă foto: Cancan.ro

Așadar, având în vedere împrejurările accidentului, părinții lui Răzvan Ciobanu nu se mai pot bucura de Sărbătorile Pascale știind că în aceea noapte fiul lor a murit. Mai mult, anul acesta cei doi nu-i mai pot face nici măcar o pomană fiului său, așa cum obișnuiau. În schimb, vor face pachete pe care le vor împărți oamenilor săraci.

„Li s-a stins bucuria și viața din ochi. Doamna Elena a mers zi de zi la cimitir până când a început dezastrul ăsta cu COVID 19. Spune că așa se simte mai aproape de fiul ei, dacă îi duce lumină. Ei oricum au avut mereu o relație specială. Cu toate acestea, anul acesta vor face pachete și vor împărți oamenilor săraci și cui vor putea, chiar dacă nu vor putea face o slujbă la cimitir”, a declarat în exclusivitate un apropiat al familiei Ciobanu, pentru Playtech.ro.

După ce s-a stins din viață, Răzvan Ciobanu a fost citat în instanță din cauza unei datorii pe care o avea la o bancă. Procesul a fost judecat în lipsă, drept urmare executorii judecătorești au început să trimită notificări la adresele creatorului de modă în vederea prezentării urgente la biroul executorului pentru achitarea datoriei. Aceste înștiințări au ajuns inclisiv și la părinții lui Răzvan Ciobanu.

Urmăriți Impact.ro și pe